"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Régi és új szerepek sodrásában

Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Az elmúlt évekről és a La femme-ról mesélt Aleszja Popova Kossuth-díjas balettművész!

Régi és új szerepek jellemezték az elmúlt öt évem, mind a balettban, mind a magánéletben. Rendületlenül imádok táncolni - továbbra is ez tölti ki a napjaim nagy részét, és persze a családom, ők mindennél fontosabbak számomra. Megtisztelő elismerésekben is részem volt, a legemlékezetesebb talán az, hogy idén a Halhatatlanok Társulatának örökös tagjává választottak Bajári Leventével együtt. A tánc tehát továbbra is központi szerepet játszik az életemben, de a fellépések mellett nyitok már a tanítás felé is, és ez teljesen új dimenziót jelent számomra.

 

 

Fontos lépcsőfok volt, hogy a férjemmel közösen megnyitottam a saját tánciskolámat - Aleszja Popova Tánctsúdió néven. Régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy a tudásomat nemcsak a színpadon kellene kamatoztatni, hanem tovább is kellene adni. Ha már "megátkozott" az élet három diplomával, melyek közül az egyik ráadásul tanári, akkor ezt szeretném építően, pozitívan használni. Fantasztikus élmény, hogy a tanításban ki is teljesedik az ember, és másként fog hozzá ezt követően a tánchoz is. A tanítás során szerzett tapasztalatok a táncosi pályán is segítenek továbblépni, így a kettő gyönyörűen kiegészíti egymást. Most úgy tűnik, minden szépen összeért az életemben.

5 ÉVES A LA FEMME
"Azt kívánom a La femme-nak, hogy a megkezdett úton haladjon tovább, semmiképp se adjon alább színvonalából."

 

A La femme-nak is azt kívánom, hogy ugyanígy haladjon tovább a megkezdett úton, és semmiképp se adjon alább a színvonalból. Öt évig a piacon megmaradni eleve szép teljesítmény, őszintén remélem, hogy a jövőben sem fogynak ki a jó ötletekből, és még több olvasót tudnak majd megszólítani.