"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Szenvedélyem a munkám

Öt év 26 értékes gondolatban. Szakmai sikereiről és a La femme-ról mesélt Koncz Zsuzsa Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész!

Mert a munkám egyben a szenvedélyem is, nem veszem komolyan az idő múlását, és őszintén szólva nem is érdekel túlságosan. A fizikai határaimra kell csak figyelnem, mert ez mindennek a záloga, és erre vigyázok is, tudnom kell, mennyit bírok. Az hatalmas erőt ad, hogy a zeném iránti érdeklődés nemhogy csökkent volna, de inkább nőtt az utóbbi években. Ebben nagy lökést jelentett a márciusi - immár tízedik alkalommal megrendezett – Sportaréna-beli koncert, mely a visszajelzések alapján nemcsak nekem volt rendkívüli és felemelő élmény, hanem a közönségnek is. Ekkortájt lépte át a követőim száma a Facebookon a százezret, amire annak ellenére is büszke vagyok, hogy én magam nem használom a közösségi oldalt - a rajongói oldalamat is barátaim tartják kézben.

 

 

Úgy tűnik, az embereknek - a média elsekélyesedésével párhuzamosan - szükségük van valamire, amit maradandóbbnak, értékesebbnek érezhetnek. Amit nem a média erőszakol rájuk, hanem ők maguk választják. Azt hiszem, ez nagymértékben érinti az önök lapját is, hiszen mikor a La femme megjelent, olyan színvonalon mutatkozott be, ami eddig nem létezett a magyar médiapalettán. Egy minden ízében minőségi, akár több hétig is olvasható újság tűnt fel, amire külföldi példa is kevés akad. Miközben ízlésesen vegyíti mindazt, ami az embereket érdekli, következetesen ragaszkodik a magas mércéhez, melyet akkor maga elé tűzött, mind az írások tekintetében, mind a lapban szereplő alanyok megválasztásában.

5 ÉVES A LA FEMME
"A La femme olyan, minden ízében minőségi, akár több héten át olvasható magazin, amire még külföldön is kevés példa van."

 

Ha azt kérdi, mit szeretnék még látni a lapban, azt mondanám, hogy a képzőművészeten kívül érdekel az építőművészet is, mely az egyik legfontosabb közizlést alakító tényező, hiszen a nap minden percében velünk van. Én örülnék neki, ha több ilyen jellegű írást, tudósítást találnék a lapban, mivel meggyőződésem szerint sok tanulni valónk lenne még a nagyvilágtól. Annál is inkább, mert Budapest, Európa egyik legszebb fekvésű városa, megérdemelne több igazán szép, modern középületet. Több biztatás kellene a megrendelők részéről és több bátorság tervezőktől ahhoz, hogy a város igazán kiteljesedjen. Ez ugyan nem feltétlenül női téma, de a La femme sikeresen ösztönözhetné az erről gondolkodást.