"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Miről szól a program?

A 25 bátor újrakezdő programban azokat az ötven év felettieket keressük, akikben még nem kopott meg a tettvágy, akik képesek voltak a megújulásra!

A közhiedelemmel ellentétben a sikernek semmi köze a korhoz. Akadnak ifjú tehetségek, akik kivételes adottságaik és szorgalmuk révén már egészen fiatalon is komoly eredményeket érnek el, és vannak, akik életük második felében valósítják meg álmaikat. Számtalan olyan példát láthatunk már itthon és külföldön egyaránt, amely megmutatta, hogy sosem késő újrakezdeni. Mert a kellő kitartással, bátorsággal és lelkesedéssel rendelkező egyéniségek előbb-utóbb utat törnek maguknak. Ők azok a tettre kész, energikus hölgyek és urak, akik a korosztályt megbélyegző sztereotípiákra rácáfolva kezdtek valami újat, szokatlant, léptek merészet és hoztak jelentős és pozitív változást az életükbe.

 

A La femme 25 bátor újrakezdő kezdeményezése azokra az ötven év feletti aktív személyiségekre kívánja ráirányítani a figyelmet, akik az elmúlt években (de mindenképpen negyven éves koruk után) változtattak addigi megszokott életükön, vagy értek el kiemelkedő eredményt. Köztünk élő példaképek, akik hiteles megtestesítői annak, hogy az élet teljes, tartalmas és értéket teremtő lehet ötven fölött is.

 

A legizgalmasabb élettörténeteket, vagyis a 25 bátor újrakezdőt a szerkesztőség által felkért zsűri választja ki, akiket a La femme különszámában bemutatunk.

 

A jelentkezés 2015. szeptemberében lezárult!