Kézikönyv, mert megismerkedhetünk a tengeri és édesvízi halak jellemzőivel, az egyes halak adatlapjával – előfordulási helyüktől megvásárolható formájukon át kalória- és zsírtartalmukig –, s szakácskönyv, mert nyolcvan ínycsiklandozó receptet is kapunk. Való igaz, először talán kissé bonyolultnak tűnik halból finom ételt varázsolni a helyes konyhatechnológia megválasztásával, de a szakács-halkereskedő és pisztrángtenyésztő szerzőpáros ebben is segít. Az olvasmányos, sok ételfotót, ábrát, megannyi hasznos ismeretet és tanácsot tartalmazó kiadvány szinte csábít halkészítésre és -fogyasztásra. E könyvtől azok is kedvet kapnak, akik eddig legfeljebb csak tengerparti nyaralásaik során merték félve megkóstolni a halakat és a tenger gyümölcseit.
(Corvina Kiadó)
Kézikönyv, mert megismerkedhetünk a tengeri és édesvízi halak jellemzőivel, az egyes halak adatlapjával – előfordulási helyüktől megvásárolható formájukon át kalória- és zsírtartalmukig –, s szakácskönyv, mert nyolcvan ínycsiklandozó receptet is kapunk. Való igaz, először talán kissé bonyolultnak tűnik halból finom ételt varázsolni a helyes konyhatechnológia megválasztásával, de a szakács-halkereskedő és pisztrángtenyésztő szerzőpáros ebben is segít. Az olvasmányos, sok ételfotót, ábrát, megannyi hasznos ismeretet és tanácsot tartalmazó kiadvány szinte csábít halkészítésre és -fogyasztásra. E könyvtől azok is kedvet kapnak, akik eddig legfeljebb csak tengerparti nyaralásaik során merték félve megkóstolni a halakat és a tenger gyümölcseit.(Corvina Kiadó)