"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Élet

Egy ráncos arcú, gyűrött képű, mégis kortalan, mára kultikus, egykoron lázadó személyiség vallomását tartjuk a kezünkben.

 

Örülhetnek a Rolling Stones rajongói: egyszerre ismerhetik meg kedvelt zenekaruk gitárosának életét, mely részben egybefonódott a legendás együttes történetével is, valamint azt a korszakot, amelyben a rock’n’roll egy új generáció lázadásával, életérzésével felcseperedett. Kendőzetlen őszinte vallomás ez a háború utáni sivár angliai életről, zenekarról, magánéletről, muzsikáról, a földgolyót bejáró szerzemények megszületéséről, turnékról, drogokról és botrányokról, életérzésről, a hol nagybetűs, hol kisbetűs életről. Egy ráncos arcú, gyűrött képű, mégis kortalan, mára kultikus, egykoron lázadó személyiség vallomását tartjuk a kezünkben. Olvasás közben a háttérben pedig csak hadd szóljon a Rolling Stones.
(Cartaphilus Könyvkiadó)

Örülhetnek a Rolling Stones rajongói: egyszerre ismerhetik meg kedvelt zenekaruk gitárosának életét, mely részben egybefonódott a legendás együttes történetével is, valamint azt a korszakot, amelyben a rock’n’roll egy új generáció lázadásával, életérzésével felcseperedett. Kendőzetlen őszinte vallomás ez a háború utáni sivár angliai életről, zenekarról, magánéletről, muzsikáról, a földgolyót bejáró szerzemények megszületéséről, turnékról, drogokról és botrányokról, életérzésről, a hol nagybetűs, hol kisbetűs életről. Olvasás közben a háttérben pedig csak hadd szóljon a Rolling Stones.(Cartaphilus Könyvkiadó)