"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Piaf! The Show

Edith Piaf születésének 100. évfordulója alkalmával a világsikerű eredeti francia produkció Budapesten!

A világ minden táján példátlan sikernek örvendő francia produkció Budapesten három alkalommal lesz látható a MOM Kulturális Központban: december 27-én, 28-án és 29-én. A PIAF! THE SHOW egy időutazás a Montmartre utcáira, a La Vie en Rose segítségével, klasszikus dalokon keresztül mutatja be Edith Piaf karrierjét.

 

Az új Piafként emlegetett Anne Carrere energiája és kisugárzása a világ minden táján elvarázsolja a közönséget, a Piaf! The Show díszlete, hangulata előidézi az emlékeket. A kivetítőn az Edith Piaf életéről eddig napvilágra került fotók mellett ezúttal soha nem látott képeket is megcsodálhatunk. A show-ban Anne Carrere énekét négy zenész kíséri.

 

 

Anne Carrere folyamatosan énekel és ír, olyan művész, aki minden színpadra lépésekor újraértelmezi a szenvedélyt. A francia énekekért rajongó Anne 2014-ben részt vett a PARIS! The Show válogatóján. A show producere és rendezője Anne hangjától és karizmájától elbűvölve azonnal felkínálta neki Edith Piaf szerepét. Anne Carrere ezután találkozott Edith Piaf barátjával, Germaine Ricord-dal, aki beleszeretett az elképesztő hangba és az apró hölgybe, aki annyira emlékezteti Edith Piafra. Anne Carrere-t azóta a világ összes országában az új Piafként emlegetik, és mindenhol elképesztő népszerűségnek örvend.

A show két, szünettel elválasztott, 45 perces részből áll.