"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

A jövő fedélzetén

A Royal Caribbean egyik legújabb hajója, az Anthem of the Seas igazi futurista élményparkként szolgál egy álomutazáshoz.(x)

A mintegy 350 méter hosszú, vadonatúj okoshajóra lépve valóban a jövő fedélzetén találjuk magunkat, annyi technikai innováció szolgálja a kényelmet és a felhőtlen szórakozást. A tengerjáró egyik legimpozánsabb része, a North Star segítségével az óceánnak olyan arcát láthatjuk, amit eddig soha. A sci-fibe illő szerkezet valójában egy daruval mozgatott üveggömb, ami a hajó fedélzetéről 90 méter magasra emeli az utasait, 360 fokos, lélegzetelállító panorámát kínálva számukra.

 

Igazi különlegesség a TWO70 forradalmi technológiával felszerelt rendezvényterem, amely lélegzetelállító előadásoknak ad otthont. A terem 270 fokos panorámát kínál, mintegy három szint magasságában, 18 kivetítős digitális háttérvetítéssel kápráztatva el a nézőket. Az emberi művészet és a csúcstechnológia jövőt idéző kombinációja a hajó igazi különlegessége.

 

 

A sportosabb elfoglaltságot kedvelő utasok sem unatkozhatnak a fedélzeten. Ejtőernyős ugrás az óceán felett? Ezt az élményt nyújtja a RipCord by iFly® ejtőernyő-szimulátor, a hajó fedélzetén, biztonságos körülmények között élvezzük a lebegés érzését. A szörfözést ugyancsak tökéletes élményt nyújtó szimulátor, a FlowRider® teszi lehetővé, mintegy 12 méteres pályán.

 

Egy ilyen hajón már nemcsak emberi személyzet, de robotok is kiszolgálják az utasok igényeit. Igazi különlegesség a világ első robotbárja az Anthem fedélzetén, ahol robotkarok keverik a lézerprecíziós szerkezet által tökéletesre mért koktélokat.

 

Ezernyi technikai innováció ígér még interaktív élményeket, mozgalmas szórakozást – a dodzsemtől a görkorcsolyapályáig, a szimulátoroktól a falmászásig – gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A medencékkel és wellnessegységekkel, vidámparki szórakoztatóparkkal, 15 bárjával és éttermével – köztük Jamie Oliver olasz konyhájával –, színházi és cirkuszi előadásaival az Anthem of the Seas a luxus és a csúcstechnológia egyedülálló ötvözete.

 

A felejthetetlen tengeri utazások a Royal Caribbean királyi hajóján november 20-án, december 9-én és 16-án indulnak a Bahama-szigetekre. A hétnapos utak valamelyikén New Yersey kikötőjében szállhatunk hajóra, majd a floridai Port Canaveral érintésével érkezünk a Bahamákra, kikötve először Cococay mesebeli szigetén, majd a Bahama-szigetek fővárosában, Nassauban. Az utazás ezután kétnapos óceáni hajózást követően New Yersey-ben ér véget.

 

Jövő év elején több hosszabb, 12 napos utazásra is benevezhetünk, New Yorkból a dél-karibi szigetekre. Január 2-án, 14-én és 26-án New Yersey-ben szedi fel a horgonyt az Anthem of the Seas, hogy Puerto Rico, St. Maarten, Antigua, Martinique, Barbados és St. Kitts szigeteken kikötve kínáljon felejthetetlen élményeket, mielőtt visszatér New Yersey-be. (A 12 napos utakon egyes utak esetében az indulási dátumok és kikötésre kijelölt városok változhatnak.)

 

Bővebb információk: www.rccl.hu