"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Nicki Minaj Budapesten!

Először lép fel Magyarországon a világ legnépszerűbb női rappere. Nicki Minaj zenéje mellett extravagáns megjelenésével lett megkerülhetetlen ikon.

Avilághírű amerikai énekes a budapesti fellépés előtt néhány nappal, Münchenben kezdi meg világturnéját, így a magyar közönség az elsők között láthatja a világon a látványos új showműsort. Nicki Minaj először ad koncertet Magyarországon. Február 25-én a Papp László Budapest Sportarénában legismertebb slágerei mellett a tavaly megjelent lemezéről is több dalt hallhat majd a közönség.

Az azóta már platinalemez Queen album különösen fontos a sztár életében, hisz ennek köszönhetően Minaj lett az első női előadó, aki 100 alkalommal került fel a Billboard Hot 100-as amerikai slágerlistára. A világturnéhoz csatlakozik a chicagói rapper, JUICE WRLD, akinek tavalyi Goodbye & Good Riddance című debütáló albuma egycsapásra meghozta számára a világhírt.

 

“Annyira izgatott vagyok, hogy a teljes Nicki Minaj-élményt eljuttathatom az európai rajongóimhoz is." – lelkesedett egy korábbi interjúban az énekesnő. A rapper előrevetítette, hogy a turné betekintést enged majd a rajongóknak Nicki Minaj világába, ahol csupa meglepetés várja majd a koncertre érkező közönséget.

 

Nicki Minaj koncertje előtt a magyar Zävodi és a magyar származású amerikai Mardoll lépnek fel. Zävodi, a fiatal zeneszerző-producer januárban REVISE címmel kiadott első szólólemezének dalai mellett Mardollal készített közös szerzeményét is bemutatja. Zävodit a zenei szakma igazi zseninek tartja, egyedi hangzású alkotásai világszínonalúak.

 

Nicki Minaj koncertjére jegyek még korlátozott számban kaphatók az Eventim weboldalán.