"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Visszatér Budapestre a világsztár!

A zenész jövő év elején induló európai koncertsorozatának egyik állomása Budapest lesz.

Hatodik stúdióalbuma, a Once Upon A Mind megjelenése október végén várható, amelyet a zenész jövő év elején induló európai koncertsorozattal népszerűsít. A turné február 14-én az Egyesült Királyságban, Birminghamben kezdődik, és 2020. április 1-jén érkezik meg Budapestre.

Legutóbbi albumán James Blunt az elektronikus zenei hangzás felé kacsingatott, Once Upon A Mind című új lemezével visszatér igazi önmagához: klasszikus James Blunt dalokat hallhatunk majd. Az előzetesen Cold címmel megjelent kislemez előrevetíti az őszi album hangulatát. Már most meghallgathatjuk a szívbemarkoló balladát, a Monster-t, az igazán poppos 5 Miles-t, vagy a country hangzású Halfway-t. A teljes albumra az a lágyság jellemző, ahogyan a rajongók James Blunt személyiségét megismerhették.

 

James Blunt első nagylemeze Back To Bedlam címmel 2004 őszén jelent meg, a You’re Beautiful című dal világsikerét követően. Eddig több mint 23 millió lemezt adott el, zenéje és varázslatos személyisége pedig világszerte tízezres tömegeket csábít koncertjeire.

 

Az idén 45 éves zenész szociológusként végzett, de tanulmányai befejezését követően a Brit Hadseregben vállalt katonai szolgálatot. Állomásozott Kanadában, páncélos felderítőként a NATO békefenntartó egységénél Koszovóban. Katonai élményei ihlették a No Bravery című számát. Leszerelése óta teljes egészében zenei karrierjére koncentrál.


James Blunt három alkalommal járt korábban Budapesten. 2020. április 1-jei fellépése immáron a negyedik lesz Magyarországon. Jegyek már kaphatók a szervező Live Nation weboldalán.