"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Budapestre jön a Simply Red!

A magyar fővárost is érinti európai turnéján a világhírű brit soul-pop együttes. A Simply Red 2021. december 1-jén lép fel a Sportarénában.

A Simply Red a közelmúltban jelentette be, hogy Blue Eyed Soul című vadonatúj hangzásvilágú stúdiólemezét egy 33 állomásos európai turnén mutatja be. A zenekar az új szerzemények mellett természetesen legnagyobb slágereit is elhozza rajongóinak, így a közönség számíthat arra, hogy élőben hallgathatja meg többek között az If You Don't Know Me By Now, a Something Got Me Started, a Stars, a Holding Back The Years, az It's Only Love, a For Your Babies, az A New Flame, a Fairground vagy a Sunrise megaslágereket.

 

A koncertsorozat 2021. őszén Newcastle-ban indul és több európai nagyváros után, december 1-jén érkezik Budapestre.

Az 1985-ben Manchesterben indult együttes eddigi csaknem három és fél évtizedes pályafutása során több mint 50 millió albumot adott el és tízmillió ember előtt lépett fel világszerte. Mick Hucknall a zenekar alapítója és névadója, kezdetektől a Simply Red dalszerzője és vezetője, akit 1986 óta Ian Kirkham szaxofonos egészít ki. A jelenlegi formáció 2003 óta változatlan. “Azt akarom, hogy élvezzük a zenélést, a közönség pedig keljen fel és mozogjon, és mindenki tegye bele a szívét a buliba. Az egész a groove elkapásáról szól” – nyilatkozta Mick Hucknall a koncertsorozatot beharangozó sajtótájékoztatón.

 

A Blue Eyed Soul album és az európai turné állomásaira különleges ajándéktárgyakat is tartalmazó VIP csomagok már megvásárolhatók. A budapesti koncertre jegyek kaphatók a szervező Live Nation hivatalos weboldalán és országosan a jegyértékesítő pontokon.