"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Elkápráztatnak az illuzionisták

Látványos díszletek, legújabb fénytechnikai eszközök és igazi varázslat a színpadon.

Szemfényvesztők: jól emlékezhetünk a mozikból, és a televíziós csatornák vetítéseiből a Hollywood által megálmodott csoportra. Tagjai krimikbe oltott történeteik során kápráztattak el minket szemfényvesztéseikkel. Ám egészen más trükköket nézni filmen, mint a valóságban. Márpedig most ismét élőben láthatunk illuzionistákat: nem is akármilyeneket, hanem a világ legjobbjait!

2018-ban már járt nálunk C'EST LA MAGIE nemzetközi csapat, tíz alkalommal is ámulatba ejtve a magyar nézőket. Több mint 24 ezren próbálták az előadások után megfejteni, mit is láttak, miként próbálták illúzióikkal sikeresen félrevezetni szemünket, miközben mi csak ámultunk és bámultunk – s közben jól szórakoztunk.

 

2021. február 26-a és 28-a között összesen hat alkalommal – pénteken egy, szombaton három, vasárnap két előadással – újra Budapesten bűvölheti el a magyar közönséget, ezúttal a BOK (SYMA) Csarnokban. Az egyes műsorszámok az ígéretek szerint nemcsak hihetetlenek, elképesztőek, de lélegzetelállítóak, hajmeresztőek is lesznek. A színpadi varázslatok mellett láthatunk megdöbbentő menekülést is egy víz alatti kínzókamrából, talán épp a magyar származású nagy illuzionistára, Harry Houdinira emlékezve.

 

A színpadon a páratlan díszletek és látványos jelmezek mellett nem leszünk híján a legújabb technológiáknak, fénytechnikai eszközöknek sem.

A szervezők nagyokat és kicsiket egyaránt várnak az előadásokra, de felhívják a szülők figyelmét, hogy az ülőhelyek kiválasztásakor vegyék figyelembe gyermekük testmagasságát. Alacsony gyermek esetén javasolják az első sorokat vagy a lelátókat. Ülésmagasítókat a helyszínen a ruhatárakban kölcsönözni is lehet majd, hogy mindenki, minden illúziót jól láthasson.

 

Jegyek már kaphatók a koncertpromo.hu weboldalon.