"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Alfons Vansteenwegen–Maureen Luyens - Pedig szeretjük egymást...

Van, aki elfogadja, hogy megcsalja a párja, más meg nem. Az ismert családterapeuták könyve arról szól, amivel munkájuk során szembesülnek: a párkapcsolatok jó részében bizony előfordul félrelépés.

Mitől függ: van, aki elfogadja, hogy megcsalja a párja, más meg nem. Az ismert családterapeuták könyve arról szól, amivel munkájuk során szembesülnek: a párkapcsolatok jó részében bizony előfordul félrelépés. Mik ennek az okai? Hogyan lehet szakaszokra bontani a harmadikkal folytatott kapcsolatot? Lehet-e még boldog a párkapcsolat a félrelépés feldolgozását követően? E kérdésekre is választ keresnek a szerzők, akik számos esetleírással szemléltetik az élet fura helyzeteit, de tanácsokat is adnak arról, hogy adott esetekben mi a teendő. Tapasztalataik szerint sokkal gyakoribb, hogy az eredeti párkapcsolat folytatódik, miközben a félrelépést azért valahogyan fel kell dolgozni…
(Ursus Libris)