"Magyar hotelt választottak a TripAdvisor utazói a világ legjobb szállodájának. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

A világ legjobb szállodája

Magyar hotelt választottak a TripAdvisor utazói a világ legjobb szállodájának.

A New Yorkban megrendezett TripAdvisor Travelers’ Choice Awards keretében a Világ Legjobb Szállodája díjat söpörte be a mindössze másfél éve nyílt Aria Hotel Budapest, a Library Hotel Collection tagja. 

 

A címet a TripAdvisor utazóközösségének véleménye alapján lehet elnyerni, így az valós utazásélményen alapuló, független, friss visszajelzéseket mutat. Barbara Messing, a TripAdvisor marketingigazgatója elmondta, hogy az oldal az utazók valódi élményére és őszinte véleményére épít, így ez dönt a Travelers’ Choice díjról is.

 

 A Szent István Bazilika mellett, Budapest szívébe megálmodott szálloda Henry Kallan, a Library Hotel Collection elnökének és tulajdonosának víziója arról, hogy egy zenei inspirációra épülő hotel hogyan visszhangozza a város történelmi és kulturális múltját, rezdüléseit.

 

„Büszke és meghatott vagyok, hogy a TripAdvisor olvasói a világ legjobb szállodájának választották a budapesti Aria Hotelt, hiszen ez a vendégeink valós szállodaélményét tükrözni, és úgy érzem, a díj azt jelenti, hogy az időnket, energiánkat és forrásainkat a lehető legjobban használtuk, amikor a szállodát kialakítottuk” – nyilatkozta Kallan. Több évvel ezelőtt döntöttek úgy a szállodalánc vezetői, hogy a TripAdvisornak külön figyelmet szentelnek, és kiemelt fórumként figyelik itt az utazók visszajelzéseit, 100%-os elégedettségükért dolgozva. A tulajdonos kiemeli: a vendégek iránti figyelmes viszony nagyban hozzájárult az elismeréshez. 

 

A lánc budapesti luxusszállodájának belsőépítészeti terveit Varró Zoltán dizájner készítette el, így a négy szárnyban különböző, zene által inspirált szobák és lakosztályok helyezkednek el. A különböző stílust felvonultató szárnyak minden egyes szobája zenei nagyságokat és legendákat ünnepel az opera, a klasszikus zene és a kortárs jazz világából. A káprázatos zenei dizájn a Music Gardenbe kalauzolja a látogatókat, ahol lábuk alatt a zongora billentyűit idéző fekete-fehér csempe, fejük fölött átlátszó üvegtető varázsolja el őket. A hangulat a tetőteraszon fokozódik, hiszen Budapest egyetlen egész évben nyitva tartó tetőteraszáról lélegzetelállító kilátás nyílik a város nevezetességeire. A High Note SkyBar koktéljai és ételei mellett a szálloda Harmony Rooftop jógát is ajánl, mely a szállodavendégek és a Harmony Spa tagjainak egyaránt kedvence lett az elmúlt két évben. A hely zenei igazgatója, Magyar Kornél mindent megtesz azért, hogy a vendégek egyéni igényeihez szabva hozza kapcsolatba őket a helyi zenei és kulturális élményekkel. A hotel három kiváló művésszel is szorosan együtt dolgozik: Rost Andrea az operaszárny, míg Rúzsa Magdolna a könnyű zenei szárny kurátora; Bogányi Gergely a kezdetektől fogva gyakori vendége a hotelnak, és játszik a róla elnevezett zongorán.

 

 

A TripAdvisor Traveler’s Choice díja mellett az Aria Hotel Budapest tavaly elnyerte a Condé Nast Traveler Readers’ Choice díját, és bekerült a legjobb 10 közé a Travel + Leisure’s World’s 2016 Legjobbjai válogatásában. A Library Hotel Collection szolgáltatásait kifejezetten magas, 96,1% vendégelégedettséggel díjazták látogatói a ReviewPro’s 2016 Top Luxury Hotel & Brand jelentésében – ez a világon a legmagasabb pontszám.

 

Fotók: Aria Hotel Budapest

La femme La femme cikke 2017. január
címkék:
Utazás
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.