"Több mint négyszázezer szavazó véleménye szerint a régió legjobb szállodája az Aria Hotel Budapest."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Közép-Európa legjobb szállodája

Több mint négyszázezer szavazó véleménye szerint a régió legjobb szállodája az Aria Hotel Budapest.

A világ egyik meghatározó utazási magazinja, a Condé Nast Traveler olvasói szavazatai alapján idén is összeállította a világ legjobb szállodáinak rangsorát. Az Aria Hotel Budapest nem először szerepel a listán, a tavalyi második és a 2016-os aranyérem után ismét a legjobbnak járó első díjat érdemelte ki!

 

 

Három évtizedes múltjával a Condé Nast Traveler az utazók körében a hitelesség szimbóluma. Egyedi hangvétele mellett olvasói a releváns információkért és inspiráló tartalmaiért kedvelik. A komoly hagyománnyal rendelkező, olvasói értékelések alapján évente összeállított válogatásaiban szerepelni az egyik legmagasabb presztízsű elismerésnek számít az utazási szektorban. A Readers’ Choice Awards különlegessége, hogy nem szakmai zsűri, hanem maguk az olvasók választanak és pontoznak – valódi utazási élményeik alapján.

 

Adele Gutman, a Library Hotel Collection szállodalánc alelnöke a díjak kapcsán hangsúlyozta: “A Condé Nast Traveler a világ egyik legelismertebb, legmegbízhatóbb turisztikai szaklapja  – egy fórum, ahol az utazók következő útjukat tervezik, úticélokat ismernek meg és autentikus utazási élménybeszámolókból inspirálódnak. Rendkívül megtisztelő az olvasók elismerése, amely azt bizonyítja, hogy emlékezetes élményt tudunk nyújtani a hozzánk látogatóknak.”

 

Aria Hotel Budapest – a legek szállodája

 

Rövid időn belül az Aria Hotel Budapest immáron ötödik rangos elismerését zsebelte be. Tavaly a TripAdvisor Travelers’ Choice Awards-on a Világ Legjobb Szállodája címet nyerte el, áprilisban a lenyűgöző panorámát nyújtó High Note Skybar-t a világ 10 legjobb szállodai tetőterasza közé, míg három éve a szálloda Harmony Spa-ját Európa legjobbjának választották.  A ReviewPro 2,7 millió vendégelégedettségi visszajelzése alapján a budapesti Aria Hotel lett a világ hatodik legjobb luxusszállodája, míg a tulajdonos hotelcsoport, a Library Hotel Collection a világ legjobb kis luxusszállodalánca címet érdemelte ki.

 

 

Az Aria Hotel Budapest a Library Hotel Collection szállodacsoport 2015-ben nyílt budapesti tagja. Az tematikus hoteleiről és egyedi karakterű épületeiről ismert márka hangsúlyos New York-i és torontói jelenlét mellett elsősorban a közép-európai régióban terjeszkedik. A Condé Nast Traveler idei toplistáján a luxusmárka egy másik, szintén zenei tematikájú szállodája is elismerésben részesült: az 51 szobás prágai Aria Hotel a tavalyi 19. helyezés után a 7. lett a régiós rangsorban.

La femme La femme cikke 2018. október
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.