"Az Emirates a világ egyik leggyorsabban fejlődő légitársasága a húsvétot különleges meglepetésekkel köszönti a fedélzeten és a kiemelt lounge-okban."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Húsvéti fogások a felhők felett

Az Emirates a világ egyik leggyorsabban fejlődő légitársasága a húsvétot különleges meglepetésekkel köszönti a fedélzeten és a kiemelt lounge-okban.

A fedélzeten az utasok az Emirates saját receptje alapján, kézzel készült húsvéti kalácsot kóstolhatnak meg, amelynek fűszeres tésztája narancshéjjal, datolyával és ribizlivel készül, míg a gyerekek a húsvéti nyuszi ihlette desszertek közül válogathatnak.

A prémium osztályokon utazók különböző húsvéti édességek közül válogathatnak – A First Class utasok a Lakrids „Egg” Dulce de Leche Liquorice Balls húsvéti kiadását találják meg ajándékkosarukban. Ez a szezonális kínálat kiegészítésként szolgál a regionális ihletésű fedélzeti ételekhez, amelyek minden Emirates járaton elérhetők. A különleges húsvéti fogásokat április 19-23. között kóstolhatják meg azon utasok, akik Dubajból Ausztráliába, Új-Zélandra, az Amerikai Egyesült Államokba, Brazíliába, Dél-Afrikába, Ghánába vagy a Fülöp-szigetekre utaznak. 

 

Április 21-én és 22-én a Dubaji Nemzetközi Repülőtér mind a hét Emirates lounge-ában és a légitársaság további kiemelt lounge-jaiban is elérhetők lesznek a húsvéti fogások. Dubajban az utasok megkóstolhatják a hagyományos húsvéti kalácsot, a Simnel cupcake-et, répatortát és banoffee desszerteket. Továbbá a Coffe Planet egész héten olyan ünnepi italokat szolgál fel, mint például a Marshmallow Mocha és a White Chocolate Breve.

 

Az Emirates további kiemelt reptéri lounge-jaiban a törzsutasok és a prémium osztályokon utasok különböző, helyi ízek ihlette húsvéti menüket ismerhetnek meg, mint például a római Emirates lounge-ban báránybordát articsókával és mentával szervírozva, Fokvárosban és Johannesburgban pedig a dél-afrikai pácolt halat. A kuala lumpuri lounge-ban húsvéti kenyérrel, az USA-ban pedig húsvéti báránycombbal várják az utasokat.

 

A légitársaság kiemelt figyelmet fordít az ortodox húsvétra is, a különlegességeket az április 28-án Oroszországba vagy Görögországba utazók kóstolhatják meg.

 

A húsvéti időszak alatt utazók több mint 4 000 csatorna közül válogathatnak az ICE, fedélzeti szórakoztatórendszerben, beleértve közel ezer filmet a világ összes pontjáról. Az új család-barát filmek között megtalálható az Így kerek az élet, a Barátom, Róbert Gida, Nem férek a bőrödbe, Végzet órája és a Mary Poppins visszatér

La femme La femme cikke 2019. április
címkék:
Emirates | Utazás
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.