"Mindannyian stresszmentes ünnepekre vágyunk, ami valljuk be, a lehető legritkábban jön össze. (x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Most érdemes kipihenni az ünnepeket!

Mindannyian stresszmentes ünnepekre vágyunk, ami valljuk be, a lehető legritkábban jön össze. (x)

Év végén a munkától eleve fáradtan, rohanva látunk neki az ünnepek lebonyolításának. A számtalan kötelezettség mellett a készülődéssel együtt járó pluszfeladatok, az elvárások szorításában sokszor okoznak számunkra feszültséget. Ilyenkor jut legkevésbé idő a pihenésre, és sokszor a kimerültségig hajszoljuk magunkat. A helyzeten a borongós téli időjárás sem javít: igazi kihívásnak tűnhet, hogy megőrizzük jókedvünket és lendületünket az új évre.

 

Ha már az óév utolsó hetei nem a nyugalomról szólnak, miért ne szólhatna arról az új év? Miért ne találhatnánk alkalmat januárban a tudatos kikapcsolódásra? Az év eleje általában csendesebb időszak a szállodák életében, így nem csak a tömeget kerülhetjük el, hanem vonzó ajánlatokra számíthatunk.

Az ország egyik legtisztább levegőjű településén található Oxigen Hotel Superior Family & Spa egyedi csomagajánlatokkal várja a családokat. A négyhektáros parkban megbújó szállodában így most különösen kedvező feltételekkel tölthetjük fel energiaraktárainkat, és űzhetjük el az ünnepek utáni kimerültséget.

 

Élmények minden generációnak

 

Az Oxigén Hotel Superior Family & Spa-ban kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a legkisebbektől a nagyszülőkig minőségi programokat és a zavartalan pihenéshez megfelelő feltételeket biztosítsanak. Nem csoda, hogy a többgenerációs családos utazók körében különösen népszerű a noszvaji szálloda.

 

Nappal a szálloda wellness részlege által nyújtotta örömök mellett érdemes egy nagyot sétálni a szállodához tartozó parkban, kirándulni Noszvajon, vagy az alig 10 kilométerre található Egerben. Kihagyhatatlan élmény a családdal együtt felfedezni a történelmi város látnivalóit.

 

A téli sétát követően gyógyírként hat a megfáradt izmokra a melegvizes fürdő és a szaunavilág. Ha a szülők, nagyszülők egy szusszanásnyi csendre vágynak, a gyerekbarát szállodákban az örökmozgó gyerekek energiáit animátorok kötik le változatos programokkal. Így a család mozgatórugója, az édesanya végre esélyt kap, hogy eljusson egy kozmetikai kezelésre vagy masszázsra.

 

Játék, játék, játék

 

Az Oxigén Hotel Superior Family & Spa gyermek wellness és a játszóháza mintegy 300 négyzetméteren biztosítja az önfeledt játék lehetőségét, még rossz idő esetén is. Az animátorok gondoskodnak arról, hogy a szállodában pihenő gyerekekből kézműves, medencében lubickoló, vagy éppen kincset kereső kalandorok váljanak.

Hetente akár hatvanórányi vidám, sportos, kalandos, kreatív program biztosítja, hogy a kifogyhatatlan energiával rendelkező gyerekek figyelmét is tartalmas programokkal kössék le. Egy gyermek-, és bababarát wellness szálloda természetesen a kisebbek vízi élményére is gondol: babamedence, babaszauna, babamasszázs és babaúszás várja a legkisebbeket.

 

Immáron hét éve, hogy az Oxigén Hotel Superior Family & Spa gyermek- és bababarát wellness szálloda megnyitotta kapuit vendégei előtt a festői Noszvajon az egri borvidék szívében, az ország egyik legtisztább levegőjű településén. Ideális helyszín, hogy magunk mögött hagyjuk a szürke nagyvárost, és a családdal együtt élvezzük a vidék friss levegőjét és zavartalan csendjét. Különösen a kimerítő ünnepi időszak után.

La femme La femme cikke 2020. január
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.