"Hetven kórház és egészségügyi intézmény számára nyújt anyagi segítséget a koronavírus-járvány elleni küzdelemben a Richter."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

140 milliós támogatás a hazai kórházaknak

Hetven kórház és egészségügyi intézmény számára nyújt anyagi segítséget a koronavírus-járvány elleni küzdelemben a Richter.

A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzetre és az egészségügyi intézmények előtt álló kihívásokra tekintettel a Richter 140 millió forinttal – intézményeként 2-2 millió forinttal – támogat 70 kórházat és szakrendelőt.

 

„Minden honfitársunk, valamennyi hazai intézmény és vállalat óriási köszönettel tartozik az egészségügyi dolgozóknak, akik magukat nem kímélve, emberfeletti erőfeszítéssel dolgoznak azon, hogy a betegeknek megfelelő ellátást nyújtsanak és a további fertőzéseknek elejét vegyék. Bízom benne, hogy támogatásunkkal a Richter is segíteni tud nekik ebben a rendkívüli küzdelemben” – nyilatkozta Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. igazgatóságának elnöke.

A Richter Gedeon Nyrt-ről nem csak a gyógyításhoz, és egészség megőrzéséhez gyártott innovatív készítményei kapcsán hallhatunk rendszeresen, hanem a magyar lakosság egészségtudatosságát, az ellátórendszer fejlesztését támogató kezdeményezéseinek kapcsán is. Immáron 10 éve szervezi nagy sikerrel a Richter Egészségváros szűrő- és egészségügyi edukációs programját, amelynek keretében jelentős összegekkel támogatja a helyi egészségügyi intézményeknek. A Richter Egészségváros egy évtizede során a vállalat 70 kórháznak és szakrendelőnek összesen közel 380 millió forint összegű támogatást nyújtott. A jelenlegi rendkívüli helyzetre tekintettel a Richter vezetése arról döntött, hogy újabb 140 millió forinttal támogatja az Egészségváros programban korábban részt vevő kórházakat és szakrendelőket.


„Legnagyobb magyarországi gyógyszergyártóként tisztában vagyunk a hazai egészségügyi intézmények és egészségügyi dolgozók helyzetével, felelősséget érzünk, hogy saját lehetőségeinkhez mérten ebben a különösen embert próbáló helyzetben is támogassuk a folyamatos munkájukat” „–– hangsúlyozta Orbán Gábor, a Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója az adománnyal kapcsolatban.

 

A Richter a biztonságos hazai gyógyszer alapellátás meghatározó szereplője, korszerű és széles spektrumot lefedő termékpalettával rendelkezik. Így kiemelten fontos szerepet játszik a magyar piacon elsősorban a szív és érrendszeri megbetegedések, valamint a nőgyógyászati problémák kezelésében. Egyike annak a 140 hazai cégnek, amelyeket a magyar kormány – a járványhelyzetben bevezetett rendkívüli intézkedések részeként – az ország folyamatos működése szempontjából elengedhetetlen, létfontosságú vállalatnak minősített. A Richter dolgozói a jelenlegi helyzetben is töretlenül azért dolgoznak, hogy a magyar lakosság biztonságos gyógyszerellátásához hozzájáruljanak.

La femme La femme cikke 2020. május
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.