"Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Az elmúlt évekről és a La femme-ról mesélt Aleszja Popova Kossuth-díjas balettművész!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Régi és új szerepek sodrásában

Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Az elmúlt évekről és a La femme-ról mesélt Aleszja Popova Kossuth-díjas balettművész!

Régi és új szerepek jellemezték az elmúlt öt évem, mind a balettban, mind a magánéletben. Rendületlenül imádok táncolni - továbbra is ez tölti ki a napjaim nagy részét, és persze a családom, ők mindennél fontosabbak számomra. Megtisztelő elismerésekben is részem volt, a legemlékezetesebb talán az, hogy idén a Halhatatlanok Társulatának örökös tagjává választottak Bajári Leventével együtt. A tánc tehát továbbra is központi szerepet játszik az életemben, de a fellépések mellett nyitok már a tanítás felé is, és ez teljesen új dimenziót jelent számomra.

 

 

Fontos lépcsőfok volt, hogy a férjemmel közösen megnyitottam a saját tánciskolámat - Aleszja Popova Tánctsúdió néven. Régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy a tudásomat nemcsak a színpadon kellene kamatoztatni, hanem tovább is kellene adni. Ha már "megátkozott" az élet három diplomával, melyek közül az egyik ráadásul tanári, akkor ezt szeretném építően, pozitívan használni. Fantasztikus élmény, hogy a tanításban ki is teljesedik az ember, és másként fog hozzá ezt követően a tánchoz is. A tanítás során szerzett tapasztalatok a táncosi pályán is segítenek továbblépni, így a kettő gyönyörűen kiegészíti egymást. Most úgy tűnik, minden szépen összeért az életemben.

5 ÉVES A LA FEMME
"Azt kívánom a La femme-nak, hogy a megkezdett úton haladjon tovább, semmiképp se adjon alább színvonalából."

 

A La femme-nak is azt kívánom, hogy ugyanígy haladjon tovább a megkezdett úton, és semmiképp se adjon alább a színvonalból. Öt évig a piacon megmaradni eleve szép teljesítmény, őszintén remélem, hogy a jövőben sem fogynak ki a jó ötletekből, és még több olvasót tudnak majd megszólítani.

La femme La femme cikke 2014. június
címkék:
Karrier | Művészet
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.