"Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Az elmúlt évekről és a La femme-ról mesélt Pataki Ágnes producer!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Egy producer élete

Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Az elmúlt évekről és a La femme-ról mesélt Pataki Ágnes producer!

Mint producernek, az életem mindig egy-egy játékfilm elkészítéséhez igazodik. A periódusok abból állnak, hogy éppen elkezdünk, vagy befejezünk valamit, és egy ilyen folyamat kifutása többnyire évekbe telik, míg eljutunk az első tervezettől a kész filmig. Az utóbbi öt évem három film körül forgott: 2010-ben elkészült az Üvegtigris 3, melynek meleg fogadtatása nagy élmény volt számunkra.

 

 

Ezt követően volt a magyar filmgyártásnak egy kétéves leállása, de ez idő alatt sem tétlenkedtünk, inkább fogtuk magunkat, és készítettünk egy független filmet. Mikor újra beindult a filmfinanszírozás gépezete, egyből belevágtunk az új Hajdú Szabolcs-filmbe, aminek épp mostanában értünk a végére. Persze egy pillanatra sincs leállás, máris nyakig benne vagyunk az előkészítésében egy új filmnek, melyet a Cannes-t már kétszer megjárt Kocsis Ági fog rendezni, akit nagyon szívesen látnék egyszer a La femme-ban is.

5 ÉVES A LA FEMME
"A La femme-ban sosem kellett csalódnom. Mindig arra érdemes nők vannak a címlapon, különösen élvezem a többszereplős beszélgetéseket."

 

A magazint egyébként az első pillanattól kezdve nagy érdeklődéssel követem. Tulajdonképpen már a megszületése előtt is volt róla tudomásom Zétényi Lilitől, így az első számot is nagyon vártam. Nem is kellett csalódnom benne. Mindig arra érdemes nők vannak a címlapon, izgalmasak a cikkek, érdekesek az interjúk, és különösen élvezem a többszereplős beszélgetéseket. Most, öt év elteltével is mindig ugyanazzal az érdeklődéssel várom a következő lapszámot. Nagy teljesítménynek tartom, hogy egy ilyen igényes megjelenésű magyar kiadású lap fent tud maradni - ez biztató jel.

La femme La femme cikke 2014. szeptember
címkék:
Film | Karrier
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.