"Bárki életében jöhet olyan mélypont, ahol változtatásra kényszerül. A Richter Főnix Közösség díjazottjai kilátástalan helyzetből álltak talpra. (x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Az Újrakezdés napját ünnepelték

Bárki életében jöhet olyan mélypont, ahol változtatásra kényszerül. A Richter Főnix Közösség díjazottjai kilátástalan helyzetből álltak talpra. (x)

Augusztus 27-én a Richter Főnix Közösség bátor, inspiráló hölgytagjai ünnepelték az Újrakezdés reményt adó lehetőségét a Városligeti Műjégpályán. Jakupcsek Gabriella a program közreműködő alkotója volt az esemény háziasszonya, mellette Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. PR és kormányzati kapcsolatok vezetője, valamint Szekeres Pál, olimpiai bronzérmes és paralimpiai bajnok vívó, a Richter Főnix Közösség védnöke is köszöntötte a Főnixeket.


Szekeres Pál az egyetlen olyan ember a világon, akinek sikerült olimpiai és paralimpiai játékokon is érmet szereznie. Az ikonikus sportember, a Richter Főnix Közösség védnöke elismeri azokat a bátor nőket, akik hozzá hasonlóan felálltak a mélypontról, és így biztat: „Nagyon fontos, hogy a cél, amit kitűzünk magunk elé, reális legyen. Az első év biztosan nehéz, de megéri az a belefektetett energia.”

Szekeres Pál és az idei díjazottak


A Richter Főnix Közösség alapítói által megálmodott Újrakezdés napján éppen ezért egy egyedülálló és izgalmas programmal készültek a szervezők, melyen a résztvevők interaktív eszközök segítségével közösségi élményként élhették meg az újrakezdés és az elengedés felszabadító érzését.


„A Richter Főnix Közösség legfontosabb üzenete, hogy mindig van újrakezdés. Ez a program újrakezdőket, pozitív példákat mutat, amelyek bárki által követhető minták, legyenek akár nehéz vagy kevésbé nehéz élethelyzetben. ” – vallja Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. PR és kormányzati kapcsolatok vezetője.


Az eseményen személyesen is jelen voltak az idei évad Főnixei: Réder TímeaSárosdy Zsuzsanna és Sarkadi Krisztina, akik megosztották inspiráló élettörténeteiket, módszereiket arra, hogyan fordítható pozitív életenergiává szinte bármilyen nehéz helyzet.

Az eseményen hangzott el először az Újrakezdés Himnusza, amely kifejezetten a Richter Főnix Közösség bátor hölgytagjai tiszteletére született. A dal megalkotói ezzel az énekkel a Főnixek emberfeletti teljesítményét, bátorságát és életútját szeretnék elismerni, és megköszönni, hogy a saját történeteik által mindannyiunknak segítséget nyújtanak és példát mutatnak.


Jakupcsek Gabriella, a Közösség társ-alkotója is a továbblépésre ösztönöz: „Nagyon sokszor nem az az erős ember, aki sikeres, hanem aki a kudarcából fel tud állni.”

Teremtsd újjá magad! – biztat a Richter Gedeon Nyrt. által közösségépítő szándékkal életre hívott Richter Főnix Közösség mottója. Ennek szellemiségében idén is olyan bátor nők küzdelmeit mutatta be, akiknek az élete mélypontra jutott, mégis hittek önmagukban, és saját erejükből talpra álltak. Az alkotók bíznak benne, hogy ezzel a kezdeményezéssel sokan a Főnixek példáiból inspirációt és bátorítást kaphatnak az újrakezdéshez és a továbblépéshez.

La femme La femme cikke 2020. szeptember
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.