"Egy régi orvosi bölcsesség szerint egy embernek vagy volt már derékfájása, vagy éppen most van, vagy pedig lesz."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Gerinc fájdalom nélkül

Egy régi orvosi bölcsesség szerint egy embernek vagy volt már derékfájása, vagy éppen most van, vagy pedig lesz.

 

Ezért aztán akár irigyelhetjük is a gerincsebész, gerincspecialista és ortopéd szakorvos szerzőt, mert hosszú távon lesz munkája. Ő viszont éppen azért írta e könyvet, hogy segítse megérteni a valóban gyakori gerincbetegségek elszenvedőit, mi okozza tüneteiket, mi az, ami fáj, hogyan csillapítható a fájdalom, mikor kell orvoshoz fordulnia. Mi is az a CT-, az MR-vizsgálat, és elkerülhető-e a műtét. A közérthető módon fogalmazó szerző hangsúlyozza: a betegség megelőzésében és leküzdésében nem az orvosoké, hanem a mozgásszegény, inaktív életmódmódot folytató beteg és (talán még) egészséges embereké a főszerep.
(Alexandra Kiadó)

Ezért aztán akár irigyelhetjük is a gerincsebész, gerincspecialista és ortopéd szakorvos szerzőt, mert hosszú távon lesz munkája. Ő viszont éppen azért írta e könyvet, hogy segítse megérteni a valóban gyakori gerincbetegségek elszenvedőit, mi okozza tüneteiket, mi az, ami fáj, hogyan csillapítható a fájdalom, mikor kell orvoshoz fordulnia. Mi is az a CT-, az MR-vizsgálat, és elkerülhető-e a műtét. A közérthető módon fogalmazó szerző hangsúlyozza: a betegség megelőzésében és leküzdésében nem az orvosoké, hanem a mozgásszegény, inaktív életmódmódot folytató beteg és (talán még) egészséges embereké a főszerep.(Alexandra Kiadó)

 

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2011. december
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.