"Edith Piaf születésének 100. évfordulója alkalmával a világsikerű eredeti francia produkció Budapesten!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Piaf! The Show

Edith Piaf születésének 100. évfordulója alkalmával a világsikerű eredeti francia produkció Budapesten!

A világ minden táján példátlan sikernek örvendő francia produkció Budapesten három alkalommal lesz látható a MOM Kulturális Központban: december 27-én, 28-án és 29-én. A PIAF! THE SHOW egy időutazás a Montmartre utcáira, a La Vie en Rose segítségével, klasszikus dalokon keresztül mutatja be Edith Piaf karrierjét.

 

Az új Piafként emlegetett Anne Carrere energiája és kisugárzása a világ minden táján elvarázsolja a közönséget, a Piaf! The Show díszlete, hangulata előidézi az emlékeket. A kivetítőn az Edith Piaf életéről eddig napvilágra került fotók mellett ezúttal soha nem látott képeket is megcsodálhatunk. A show-ban Anne Carrere énekét négy zenész kíséri.

 

 

Anne Carrere folyamatosan énekel és ír, olyan művész, aki minden színpadra lépésekor újraértelmezi a szenvedélyt. A francia énekekért rajongó Anne 2014-ben részt vett a PARIS! The Show válogatóján. A show producere és rendezője Anne hangjától és karizmájától elbűvölve azonnal felkínálta neki Edith Piaf szerepét. Anne Carrere ezután találkozott Edith Piaf barátjával, Germaine Ricord-dal, aki beleszeretett az elképesztő hangba és az apró hölgybe, aki annyira emlékezteti Edith Piafra. Anne Carrere-t azóta a világ összes országában az új Piafként emlegetik, és mindenhol elképesztő népszerűségnek örvend.

A show két, szünettel elválasztott, 45 perces részből áll.

La femme La femme cikke 2015. november
címkék:
Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.