"A leghíresebb Hattyúk tava turnézni jön Magyarországra. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

A leghíresebb Hattyúk tava Magyarországon

A leghíresebb Hattyúk tava turnézni jön Magyarországra.

A világ legismertebb balettje, Pjotr Iljics Csajkovszkij műve, A hattyúk tava, a klasszikus orosz balettiskola táncosainak előadásában – a Royal Russian Ballet társulata a szép Odette és a vad, szenvedélyes fekete hattyú, Odilia romantikus történetével varázsolja el a nézőket. Az orosz balett az egész világon méltán híres és népszerű.

 

 

A balettművészet bölcsőjét jelentő orosz iskolának gyakorlatilag nincs is méltó konkurenciája. A Royal Russian Ballet az orosz balettiskola lényegi és meghatározó elemeit képviseli, társulatának tagjai Oroszország legjobb balettművészei közé tartoznak.A társulat szinte az egész világot beutazt, és olyan országokban aratott sikert, mint Kolumbia, Peru, Venezuela, Chile, Bolívia, Costa Rica, Ekvádor.

 

Minden idők egyik leghagyományosabb balettelőadása, amelyet Mihail Bezzubov orosz érdemes művész tanított be az ambiciózus, élvonalbeli társulatnak, 2016-ban több magyar városban is állosmásozik: február 27-én, a Budapesti Kongresszusi Központban kezdi turnéját, mely folytatódik Szegeden, Miskolcon, Debrecenben.

La femme La femme cikke 2016. január
címkék:
Művészet
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.