"200 éves hagyomány a pénzügyek területén, 200 millió ügyfél világszerte, több mint 140 országban.(x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Globális tapasztalatokkal a magyar ügyfelekért

200 éves hagyomány a pénzügyek területén, 200 millió ügyfél világszerte, több mint 140 országban.(x)

A Citibank magyarországi jelenléte mögött komoly nemzetközi pénzügyi tapasztalat rejlik, amely garancia a stabil, megbízható szolgáltatásra. A bank 30 éve van jelen a magyar piacon, ez idő alatt több területen is úttörő szerepet játszott. A Citibank nevéhez köthető az első hazai értékpapír-kibocsátás, az első 24 órás telefonos ügyfélszolgálat, az első valódi hitelkártya kibocsátása, de a legnagyobb hazai államkötvény-kibocsátás is a bankon keresztül történt. Yalcinkaya Veronika, a Citibank marketingigazgatója szerint a magyarországi kezdetektől fogva világos volt számukra, hogy nem a trendkövetés a céljuk, hanem a proaktív jelenlét, a trendek meghatározása. A bank nemzetközi és hazai sikerének titka kétségkívül az, hogy képesek elébe menni a változásoknak, és az ügyfelek igényei szerint újra és újratervezni szolgáltatásaikat, stratégiájukat a banki szektorban. A nagy múltú vállalat élen jár a fejlesztésekben, legyen az internetes szolgáltatásfejlesztés vagy egyre jelentősebb társadalmi felelősségvállalás.

 

 Ügyfél a bank élén


Akárcsak az elmúlt 200 évben, ma is az ügyfelek igényei diktálják a cég stratégiáját.

 

Magyarországon a Citibank jelenleg több mint ezer szakembere nyújt magas színvonalú szolgáltatást egyéni ügyfeleknek, kis- és középvállalkozásoknak, valamint multinacionális cégeknek. Az exkluzív és stabil ügyfélkör bizonyítja, hogy sikeres a modell: egy teljes globális hálózat tapasztalatai szolgálják a helyi ügyfelek igényeit. A 21. században ez már nem csupán magyarországi szolgáltatásokat jelent, a világ legtöbb országába utazva a Citibank magas színvonalú infrastruktúrája rendelkezésünkre áll.

 

A bankot választók között kiemelt figyelmet élvezhetnek a Citigold ügyfelek. Ők olyan exkluzív szolgáltatásra számíthatnak, ami bátran nevezhető átlagon felülinek a prémium kategóriában is. Személyes figyelem minden szinten, személyi bankár vagyontervezéssel, exkluzív befektetési ajánlatokkal, piaci elemzésekkel áll rendelkezésre. A Citigold ügyfelek jellemzően otthon vannak a világban, rendszeresen utaznak – ehhez ideális partner a több mint 140 országban működő bank. Itthon és külföldön is magas színvonalú szolgáltatásokat biztosít: a prémium hitelkártya, a külföldön is igénybe vehető tárgyalók, VIP-ajánlatok a reptértől a szállodáig, az exkluzív márkaajánlatok – hogy csak néhány példát említsünk a számtalan lehetőségből. A személyre szabott szolgáltatások a világon bárhol elérhetők, a kedvezményes pénzváltástól a kikapcsolódási lehetőségekig – mindez a nap 24 órájában bármely Citigold-ügyfélnek.

 

Társadalmi felelősségvállalás minden szinten


A Citibanknál nem csupán jól hangzó szlogen a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettség. 2007-ben egy tíz évre szóló, 50 milliárd dolláros programot indított a bank, hogy lépéseket tegyen az éghajlatváltozás kedvezőtlen hatásainak mérséklésére, a zöld programok finanszírozására, melynek ma már kézzel fogható eredményei vannak világszerte. Nemcsak a vállalat keretein belül sikerült érvényesíteni az irányelveket, a bank a világ több nagyvárosát is segíti a fenntartható fejlődés megvalósításának útján. Néhány példa a számtalan eredményből:

 

- A Citibank mindmáig támogatja a szél- és a napenergia hasznosítását, többek között zöldenergia felhasználásával, vásárlásával.

 

- Komoly beruházással a nagyvárosi közlekedés tehermentesítésében is szerepet vállalt, a helyi közösségi közlekedés támogatásával – például Panamavárosban.

 

- Detroitban élen járt az energiatakarékos városi világítás kiépítésében.

 

-  Több kormánnyal és nagyvállalattal partnerségi megállapodást kötött az ökológiai lábnyom csökkentése érdekében.

 

A bank Magyarországon régóta dolgozik – több nonprofit partnerrel közösen –a legkülönbözőbb programokban, a társadalmi felelősségvállalás jegyében. A teljesség igénye nélkül néhány terület, ahol az elmúlt évtizedekben rendszeresen jelen van:

 

- Szerepvállalás a gyermekvédelemben: közel 1000 hátrányos helyzetű és sérült gyermek támogatása.

 

-  Ismeretterjesztés: országszerte 146 ezer diák számára biztosít pénzügyi oktatási tananyagot.

 

-  Vállalkozások támogatása: közel 90 civil szervezet és vállalkozás vett részt a vállalkozásfejlesztő programjaikban, továbbá évente 3-4 vállalkozás, mely a fenntartható működés mellett kötelezte el magát, anyagi támogatással járó díjban részesült.

 

-  Környezetvédelem: 111 000 facsemete elültetése Budapesten és környékén.

A Citibank továbbra is elkötelezett a magyarországi közösségek támogatásában, a fenntartható fejlődés melletti kiállásban itthon és világszerte egyaránt – foglalta össze Yalcinkaya Veronika.

La femme La femme cikke 2016. augusztus
címkék:
Üzlet
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.