"Sting a világ egyik legnépszerűbb előadója. Nyári európai turnéja keretében július másodikán lép fel újra Budapesten."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Legnépszerűbb dalaival érkezik a világsztár

Sting a világ egyik legnépszerűbb előadója. Nyári európai turnéja keretében július másodikán lép fel újra Budapesten.

Sting a nyolcvanas évek vége óta rendszeres visszatérő nálunk, klasszikussá vált dalainak és változatos stílusú koncertrepertoárjának köszönhetően megunhatatlan élmény élőben látni és hallani a tizenhatszoros Grammy-díjas énekest. Élvezhettük már rock- és szimfonikus zenekari kísérettel, akusztikus előadáson, sőt tavaly a népszerű reggae énekessel, Shaggyvel közös fellépésén. Nyári My Songs koncertje a dalszerző-énekes legnépszerűbb dalaira összpontosít, és felöleli a hatvanhét éves zenész teljes karrierjét, a Police együttessel és szólóművészként is. A rajongók biztosan hallhatják majd az Englishman In New York, a Fields Of Gold, a Shape Of My Heart, az Every Breath You Take, a Roxanne és a Message In A Bottle dalokat Stingtől és kísérő rockbandájától.

A zeneszerző, énekes, színész, író és aktivista 1977 óta töretlen zenei karrierje Londonban indult, amikor megalapította a The Police-t Stewart Copelanddel és Andy Summers-szel közösen. Öt lemezük jelent meg, 6 Grammy, és 2 Brit Awards díjat nyertek, és helyet kaptak a Rock and Roll Hírességek Csarnokában.

 

Mint a világ egyik legkarakteresebb szólóművésze, Sting további 10 Grammy, 2 Brit, egy Golden Globe, egy Emmy-díjat kapott 4 Oscar-jelölése és egy Tony-jelölése mellé. Tagja a Zeneszerző Hírességek Csarnokának, megkapta többek között a Kennedy Center kitüntetését és az American Music Award életműdíját.

 

Hihetetlen karrierje során Sting – a The Police-szal és szólóban összesen – közel 100 millió albumot adott el. Több mint 15 filmben szerepelt, producere volt az Őrangyallal, védtelenül című független filmnek. Játszott a Koldusoperában a Broadway-n, nevéhez fűződik a The Last Ship című darab, amelyet az északkelet-angliai Wallsend hajógyártó közösségben szerzett emlékei inspiráltak, ahol született és nevelkedett.

 

Sting zenei karrierje mellett fontos ügyeket támogató aktivista, emberi jogi élharcos, amelyek sokszor megjelennek dalaiban, művészi hitvallásában. Olyan szervezeteket támogat, mint a Rainforest Fund vagy a Live Aid. Az előbbit feleségével alapította, hogy megvédhesse mind a világ esőerdőit, mind a bennük élő őslakosokat. Eddig 18 különböző segélykoncertet adott az alapítványok javára, és hogy tudatosítsa az emberekben a bolygónkat fenyegető környezeti veszélyeket.

 

Jegyek kaphatók a koncertet szervező Live Nation weboldalán.

La femme La femme cikke 2019. március
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.