"A Simply Red énekese szólópályafutásának első turnéjára készül."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Mick Hucknall Budapesten

A Simply Red énekese szólópályafutásának első turnéjára készül.

2013. mácius 25-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lép fel Mick Hucknall. A Simply Red énekese bejelentette, hogy 2013-ban American Soul elnevezésű, első szóló turnéjára indul, amely a két éve feloszlott zenekar frontemberének pályafutásában egy új fejezetet nyit.

 

 

Mick Hucknall 1960. június 8-án született az észak-angliai Dentonban. Édesanyja három éves korában elhagyta családját, Hucknallt borbélyként dolgozó édesapja nevelte fel. A könnyűzenével az 1970-es évek végén került kapcsolatba, ekkor alapította első zenekarát Frantic Elevators néven. 1984-ig hét kislemezt adtak ki, majd Hucknell megalapította Simlpy Red nevű együttest, amely meghozta számára a világsikert. Bemutatkozó lemezük Picture Book címmel 1985-ben jelent meg.

 

 Mick Hucknall és a Simply Red 25 éves pályafutásuk alatt több mint 50 millió albumot adtak el és 10 millió ember látta világszerte a koncertjeiket. Olyan slágerekkel gazdagították a poptörténelmet, mint a Holding Back The Years, Ev’ry Time We Say Goodbye, It’s Only Love, If You Don’t Know Me By Now, Something Got Me Started, Stars, For Your Babies, Fairground, The Air That I Breathe, Angel vagy a Sunrise.

 

Biztosra vehető – ahogy Mick Hucknall fantasztikus pályafutása során mindig – hogy nagyon különleges atmoszférájú koncertekre számíthat a közönség az énekes szólóelőadásain, amelynek gerincét az október végén megjelenő Americal Soul album dalai adják majd. Szólókarrierje újfajta szabadságot adott az énekesnek, ezért megvalósította régi vágyát és egy lemezre gyűjtötte az összes kedvencét, amely az élete folyamán inspirálta.

 

Mick Hucknall híres zseniális feldolgozásairól és átiratairól, amelyket már olyan Simply Red slágerekként is hallhattunk, mint az If You Don’t Know Me By Now, You Make Me Feel Brand New vagy a Money’s Too Tight To Mention. Ahogy a turné többi állomásán, Budapesten is úgynevezett színházi elrendezésű, ültetett koncertre válthatnak jegyet a rajongók, így a limitált mennyiségű belépő szokásosnál gyorsabb fogyására lehet számítani.

 

Mick Hucknall budapesti koncertjére jegyek október 11-től kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.

La femme La femme cikke 2012. október
címkék:
Budapest | Koncert | Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.