"Az Immortalban a Cirque du Soleil akrobatikus és színházi világát olvasztották egybe Michael Jackson dalaival, gondolataival és vízióival."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Már csak 3 hét: Cirque du Soleil

Az Immortalban a Cirque du Soleil akrobatikus és színházi világát olvasztották egybe Michael Jackson dalaival, gondolataival és vízióival.

A több mint 2 órás előadás végigkíséri a nézőket a Pop Királyának életén, a Jackson család együttesétől indítva egészen a legutolsó slágerekig. Michael ikonikus fellépő ruhái, mozdulatai és koreográfiái is a show része, amely főként olyan legendás dalokban jelentkezik látványosan, mint a Smooth Criminal, a Thriller vagy a Billie Jean.

 

 

De láthatunk az Immortalban táncoló gépet, egy megelevenedett óriási mesekönyvet, nindzsa-stílusú akrobatikus harcot, kosárlabdákkal előadott hip-hop táncot, eredetileg a This Is It turnéhoz tervezett, megelevenedett robotokat, valamint a világ egyik legjobb rúdtáncosnője nyűgőzi  le azokat, akik jegyet váltanak az előadásra. A Man In The Mirror dal zárja a showt, amely méltó tisztelgés a hallhatatlan Michael Jackson és művészete előtt.

"Az előadás alatt Michael a narrátorunk, aki végigvezet bennünket dalszövegeivel, elképzeléseivel és jellegzetes stílusával a saját és egyben a mi világunkon. Tisztelettel adóztunk zsenialitása előtt, és beletettünk valami újat és frisset, ami csak a Cirque du Soleil társulatára jellemző" - nyilatkozta a show kapcsán Jamie King rendező.

 

A Cirque du Soleil legfrissebb előadása február 5-én és 6-án, csak két alkalommal Budapesten is megtekinthető.

 

Jegyek korlátozott számban még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.

La femme La femme cikke 2013. január
címkék:
Művészet | Tánc | Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.