"Az Aromareneszánsz – Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával c. könyv elsőként mutatja be az aromaterápia francia gyógyító irányzatát."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Aromareneszánsz

Az Aromareneszánsz – Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával c. könyv elsőként mutatja be az aromaterápia francia gyógyító irányzatát.

Az eddig megjelent aromaterápiával foglalkozó hazai kiadványok nem a gyógyító francia, hanem az angol wellness irányzatot képviselték.
A szerzők két évtizedes aromaterápiás és oktatói tapasztalatuk alapján állították össze az Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával hiánypótló receptgyűjteményét. A 160 megoldás 16 illóolajjal a leggyakoribb panaszokra felnőtteknek és gyerekeknek alcímű könyv különlegessége, hogy több, mint 100 problémára kínál hatékony megoldást, mindössze 16 könnyen beszerezhető illóolaj segítségével.
A praktikus kötet a család minden tagjának nélkülözhetetlen eszköze az otthoni gyógyításban, valamennyi receptje évtizedek óta jól bevált, egyszerűen elkészíthető formula, amely közérthetően mutatja be a világ egyik legrégibb gyógymódját.
Az Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával c. könyv az aromaterápia praktikus oldala mellett a tudományos vonatkozásokat is felvázolja. Rövid történelmi áttekintés után vezet be az illóolajok világába, majd bemutatja a gyógyító receptekben használt 16 illóolaj, 4 növényi olaj és 2 aromavíz természetét, tulajdonságait, gyógyító erejét.
A könyv második felében található receptgyűjtemény két részből áll, az első a felnőtteknél, a második a gyerekeknél alkalmazható kezeléseket szedi egy csokorba.

(Bookline)

La femme La femme cikke 2014. január
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.