"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

A nő mosolya

Véletlenek pedig nincsenek! Aurélie Bredin, aki édesapja halála után átveszi A cseresznye évada nevű vendéglőt, szentül meg van győződve erről.

Azon a végzetes novemberi pénteken, amikor olyan boldogtalannak érzi magát, mint még soha, egy könyvesboltban szemébe ötlik egy, A nő mosolya című regény, és ebben meglepődve fedez fel egy mondatot, amely a saját vendéglőjére utal.
Miután az egész könyvet elolvasta, Aurélie életkedve hirtelen visszatér. Sürgető vágy ébred benne: mindenáron meg akar ismerkedni a regény írójával, aki a meggyőződése szerint megmentette az életét, anélkül hogy erről tudomása volna. Köszönetet szeretne mondani neki, és meghívni elragadó kis vendéglőjébe, amelyet a jelek szerint az illető úgyis ismer már. Amikor azonban a francia kiadón át próbál kapcsolatot teremteni a félénk angol szerzővel, vállalkozása bonyolultnak, sőt jóformán reménytelennek bizonyul.
Aurélie azonban nem adja fel; ám amikor egy szép napon az író levele a postaládájába pottyan, a találkozás egészen másképp üt ki, mint ahogy elképzelte...
A szerelem Barreau-módra viharos, mulatságos és csupa életbölcsesség. Tévedések romantikus vígjátéka, félúton a művészet és a konyha között. Pihekönnyű regény a szerelem csodálatos bolondériájáról.  
(Park Kiadó)