"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

FlashMob, kicsit másképp

Alig két hónap választ el minket attól, hogy az ősz óta készülődő European Bellyness FlashMob táncosai színpaddá varázsolják a Hősök terét.

Alig két hónap választ el minket attól, hogy hastáncosok, más stílusokat képviselő táncosok és laikusok megérezzék, micsoda ereje van a zenének, a tömegnek, a táncnak. És alig két hónapunk van arra, hogy még csatlakozzunk hozzájuk.

 

Egy hétköznapi nő, egy anya nagy álmával kezdődött, majd az álomból valóság lett, vagy talán még annál is több: nyitánnyá változott. 2015. június 27-én „A Mozgás Éjszakája” támogatásával az álom sok ezer ember szeme láttára kel életre, érzések ébrednek, selymek libbennek, angyalok szárnyai nyílnak.

 

 

Nem, ez nem csak egy hagyományos FlashMob. Habár a táncosok többsége amatőr, talán még sosem táncolt korábban, annak, amit mutatnak, hatalmas értéke lesz. Aki a táncosoknak segítséget, koreográfiát és kitartást nyújt: Tóth Tímea Sharyam. Az eseményre, illetve a próbákra mindenkit szívesen várnak előképzettségtől függetlenül!

 

A következő próba: 2015. május 17. 16.30–18.00 (VII. kerület, Murányi utca 10.)