"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Az elektrojazz világhírű úttörője

Az Electro Deluxe is fellép az idei Alba Regia Feszten.

A francia csapat augusztus 3-án, a Vodafone Sportcentrumban varázsolja el a nagyérdeműt Székesfehérváron. Augusztus 3. és 5. között Székesfehérvár ismét a zenei élet központja lesz. Három napon keresztül, három helyszínen a világsztár Electro Deluxe mellett még az alabamai Eric Essix's Move Trio és a hazai zenei élet legjobbjai, a Hot Jazz Band, a Pribojszki Mátyás Band, a Balázs Elemér Group, valamint a jazz, soul, funk nagyjai pezsdítik fel a királyok városát.

 

 

Az Electro Deluxe mintegy húsz éve koncertezik világszerte, és a legrangosabb jazzfesztiválokon szerepelnek. 2001 óta az elektrojazz úttörői, mára komplexebb muzsika jellemzi őket: zenéjük a dirty soul és a funk energikus egyvelege. Legutóbbi albumuk (Home) is a francia jazzchartok élére került, amellett is, hogy dalaikat angolul adják elő.

 

A csapat kivételes zenei tehetségek gyűjtőhelye, akik főinspirációjukat a Motown „tudomány” hirdetőiből, a „Funk Brothers”-ből merítik. Legutóbbi lemezük stúdiófelvételein az Universal & Motown kiadó zenészei, többek között Ben Oncle Soul és C2C is közreműködtek. Augusztus 3-án a jazz-zene szerelmesei a Vodafone Sportcentrumban élvezhetik az Electro Deluxe páratlan hangzásvilágát!