"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Kemény üzenetek

Csak látszólag volt könnyű helyzetben Endrei Judit, amikor minden idők egyik legsikeresebb magyar vízilabda szövetségi kapitányát interjúvolta meg.

 

A kérdezőt ugyanis nem az érdekelte, hogyan alakultak az eredmények, milyen jópofa sztorikat élt át a kapitány, miközben három olimpiai aranyérmet is nyert fiaival. Inkább ara volt kíváncsi, hogy dr. Kemény Dénes szakemberként és felelős vezetőként miként, milyen szakmai, pedagógiai és pszichológiai módszerekkel ért fel a csúcsra sikeréhes tizen-, huszonéves és rutinos harmincas vagány fiatalembereket irányítva. Az érdekelte, milyen az a sport világán túlmutató kreatív gondolkodásmód, amelynek megismerése hasznos lehet más vezetők számára is.
(Endrei Könyvek)

A kérdezőt nem az érdekelte, hogyan alakultak az eredmények, milyen jópofa sztorikat élt át a kapitány, miközben három olimpiai aranyérmet is nyert fiaival. Inkább ara volt kíváncsi, hogy dr. Kemény Dénes szakemberként és felelős vezetőként miként, milyen szakmai, pedagógiai és pszichológiai módszerekkel ért fel a csúcsra sikeréhes tizen-, huszonéves és rutinos harmincas vagány fiatalembereket irányítva. Az érdekelte, milyen az a sport világán túlmutató kreatív gondolkodásmód, amelynek megismerése hasznos lehet más vezetők számára is.(Endrei Könyvek)