"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Interaktív színházi játszótér Budapesten

A Törésvonalak című egyedülálló színházi produkció új szórakozási és interaktív színházi élményt kínál a szerepjátékok kedvelőinek.

Finom ételek, különleges történet, izgalmas rejtvények. Leginkább így jellemezhető a Törésvonalak című interaktív színházi előadás, amelynek során néhány órára magunk mögött hagyhatjuk jelenlegi életünket, és egy másik ember bőrébe bújhatunk.

 

Az interaktív színházi játékban átélhetjük és megváltoztathatjuk a cselekményt. A meghívás esküvői vacsorára szól, amely azonban jelentősen eltér a megszokott-tól. Az ültetőkártyán ezúttal nemcsak a nevünk szerepel, hanem az is, hogy kinek a szerepét kell eljátszanunk aznap este. Az előadás tulajdonképpen egy élő társasjáték, ahol a színészek is együtt játszanak a közönséggel. Az esküvőn pedig az ízletes vacsora sem maradhat ki a programból.

 

 

A ConnActions célja, hogy szabad, kreatív és inspiráló  környezetet teremtsen, ahol a valóság és a képzelet határán mozogva, a közönséggel együtt hoznak létre valami különlegeset. Interaktív színházi előadásaikban ötvözik az élő társasjátékot, a szabadulószoba-elemeket, a szerepjátékokat és a színházat. A klasszikus társasjátékkal ellentétben itt nem bábuk jelképezik a játékosokat, hanem mi magunk.

 

A Törésvonalak című előadás ideje és helye: ConnActions, 2016. június 3. és 4., , a Lieblingben, az Akácfa utcai szórakozónegyed felkapott helyén.