"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Élmény a Belváros szívében

Nem kell messzire mennünk a kikapcsolódásért, Budapest zenei tematikájú boutique hotelje nagyszerű alkalmat kínál a feltöltődésre!(x)

A tavasz a megújulás időszaka, és ezzel együtt mi magunk is vágyunk egy kis átalakulásra, illetve kikapcsolódásra. A sötét, hideg téli hónapok után mindannyiunknak jólesik egy kis kényeztetés, amikor megfeledkezünk a hétköznapok problémáiról, magunk mögött hagyjuk a rosszkedvet és a feszültséget, felfrissülünk, majd megújult erővel térünk vissza kötelezettségeinkhez. Mindehhez tökéletes eszközt kínál Budapest legsikeresebb, zenei tematikájú boutique hotelje, az Aria Hotel Budapest, amely a TripAdvisor utazási közösségi weboldal szavazatai alapján 2017-ben elnyerte a világ legjobb szállodájának díját. A szálloda egy másik rangos elismerést is magáénak tudhat, melyet Harmony Spa részlege kapott 2015-ben a londoni World Boutique Hotel Awards keretében, a legjobb Wellness Spa kategóriában.

 

 

Az Aria Hotel Budapestben május végéig minden nap a tavaszi megújulás jegyében telik. A Harmony Spa egzotikus virágos manikűr- és pedikűrkezelésekkel, frissítőkkel, wellness-szel és friss gyümölcsökkel várja a szépülni vágyókat.  

 

Tavaszi virágos kezelések

 

A kezelések között számtalan különlegesség is helyet kapott, melyek segítségével tetőtől talpig újjászülethetünk. A „Rózsák kertje” arckezelés például intenzív tápláló és hidratáló hatásának köszönhetően ragyogóvá teszi a bőrt, virágos aromás illatával pedig kényezteti az érzékeket.

 

 

A „Japán orchidea” masszázs egyszerre pihenés és felfrissülés a test és a lélek számára. Az esszenciális olajakkal végzett masszázs és a fontosabb energiapontok érintése együttesen biztosítja a maximális relaxációt.

 

Végül megfáradt lábunkat a „Virágos deluxe” pedikűrrel kényeztethetjük. Az évszak vadvirágaiból összeállított lábfürdő hatására enyhül a fáradt és sajgó láb érzése. A pedikűr a körmök formázásán túl termálvizes sós-radírral és élénkítő pakolással egészül ki. A vérbőséget fokozó hatóanyagoknak és a dinamikus masszázsnak köszönhetően a láb felfrissül, megszűnik a fájdalom, és javul a vérkeringés.

 

 

Aktív pihenés és kikapcsolódás

 

A kellemes virágos arckezelések és frissítő masszázsok mellett az Aria Hotel Budapest továbbra is minden második vasárnap várja a jóga szerelmeseit a Harmony Rooftop csoportos jógaóráján. A tavaszi felfrissülés mellett kikapcsolódásra is nyílik lehetőség a szálloda fitnesztermében és spa-részlegén, ahol a zavartalan pihenést 10,5 méter hosszú fűtött úszómedence, jacuzzi, finn szauna, illatos gőzkabin, valamint infraszauna biztosítja.

 

A kezelések tartalmazzák a spa térítésmentes használatát is, a Harmony Spa honlapján regisztrálók számára pedig a szolgáltatások 35 százalék kedvezménnyel vehetők igénybe. 

 

Regisztráció és bővebb információ:
spa@ariahotelbudapest.com
0036 1 445 4180

www.harmonyspabudapest.com