"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Élő koncertshow a mozivásznon

A Hans Zimmer Live in Prague egyszeri és fantasztikus koncertélmény, amelyet ezúttal a mozivásznon is átélhetünk.

Kétség sem fér hozzá, hogy Hans Zimmer napjaink legsikeresebb, bámulatosan sokoldalú filmzeneszerzője. Oscar-díjat ugyan még csak Az oroszlánkirály című filmért kapott, de további 9 (!) alkalommal jelölték a díjra. Ezenfelül 2 Arany Glóbusz, 4 Grammy-, 4 Satellite-, 3 Saturn- és 3 Brit-díjjal, valamint tucatnyi jelöléssel büszkélkedhet. Legújabb szerzeményeinek egyike a BBC-n hallható a Bolygónk, a Föld-sorozat második évadjában, egy másik pedig a Netflix zseniális sorozatában, a The Crownban csendül fel. A sokoldalú művész jelenleg a Dunkirk című, Christopher Nolan rendezte háborús drámát népszerűsítve járja a világot.

 

A Hans Zimmer Live in Prague különleges koncertshow keretében a nézők a moziban ülve is részesei lehetnek a zseniális zeneszerző koncertjének. 5.1. hangzásával és HD minőségével a film egyenesen odavarázsolja nézőjét a prágai O2 Arénába. Ezen az egyedülálló koncerten 72 zenész lép színpadra – köztük a The Smiths gitárosa, Johnny Marr – és természetesen maga Hans Zimmer is!

 

 

 

A The Live in Prague show olyan ismert filmek zenéjét kelti életre a szélesvásznon, mint a Gladiátor, a Csillagok között, A Karib-tenger kalózai, a Sherlock Holmes, A sötét lovag-trilógia, Az oroszlánkirály, az Eredet, az Esőember vagy az Oscar-díjas Miss Daisy sofőrje.

Hans Zimmer saját 15 fős stúdiócsapatával és szimfonikus zenekarral, valamint kórussal lép színpadra a koncerten – pontosabban az Angliából induló koncertsorozat állomásain. A zeneszerző számos hangszeren, csodálatos kísérettel és elképesztő színpadtechnikával eleveníti fel a kultikus filmek méltán világhírű dallamait.

 

A Live in Prague című koncertfilm egy rendkívüli tehetség ünneplése: nagyszerű zenei élményt kínál – nem csak a filmek szerelmeseinek. Élőben, nagyszerű zenészek közreműködésével lehetünk részesei egy nem mindennapi zenei életmű kiteljesedésének.

A tökéletes koncertélményhez a legújabb Dolby 4K technológia párosul, miközben a film képi világa még tovább fokozza az egyedülálló élményt.

 

Bemutató: 2017. október 5.