"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Varázslatos jégfesztivál

A Disney legnépszerűbb animációs filmjei alapján készült vadonatúj jégrevü februárban érkezik Budapestre.

A Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál egy teljesen új, élőszereplős produkcióval összesen hat délelőtti és délutáni előadással érkezik 2019. február 1-3. között a Papp László Budapest Sportarénába, amely során A kis hableány, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A szépség és a szörnyeteg, és minden idők egyik legnépszerűbb animációs filmje, az Oscar-díjas Jégvarázslátványos jelenetei elevenednek meg a vadonatúj jégrevüben. Együtt utazhatunk az Északi-hegységbe Olaffal, a vidám hóemberrel, Kristoffal, a hegyi emberrel, és hűséges szarvasával, Svennel, miközben segítenek a nővéreknek felejthetetlen szereplőkkel teli kalandos és varázslatos útjuk során.

A Feld Entertainment által létrehozott Varázslatos Jégfesztivál a Disney birodalom elbűvölő egyvelege, amelyben a közkedvelt hősnők történeteit energikus koreográfiával emelték ki. A zene és a tánc annyira magával ragadó, hogy a nézőtéren ülők is garantáltan táncra perdülnek, vagy együtt éneklik az animációs filmek slágereit a szereplőkkel.

 

“Az elmúlt 30 évben a Disney On Ice előadások összeállításakor a Feld Entertainment olyan filmre várt, mint a Jégvarázs”- állítja Nicole Feld producer. “A legizgalmasabb rész az olyan karakterek jégrevitele, mint Anna és Elsa, tudva, hogy erős és inspiráló üzenetük van a közönség számára miközben felfedezik az igazi szeretet jelentését.”

 

Az előadások pontos ideje:    február 1., péntek 19:00

                                               február 2., szombat 11:00, 15:00 és 19:00

                                               február 3., vasárnap 11:00 és 15:00

 

Jegyek már 4900 forinttól kaphatók a jegyirodákban, vagy a Varázslatos Jégfesztivál hivatalos weboldalán.