"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Csillagos óceánjárók

Neves díjat kapott a világ egyik legismertebb hajótársasága.

A Celebrity Cruises lett az első hajótársaság, amely elnyerte a Forbes Travel Guide Star Award díját, amely az egyetlen globális, független minősítési rendszer a luxusszállodák, éttermek, gyógyfürdők és immáron az óceáni hajózás számára. A listát több mint hatvan éve állítják össze, idén a világ hat kontinensének 1953 turisztikai szolgáltatója került fel rá, köztük hat magyarországi szálloda.


„A Celebrity hajói a világ első csillaggal minősített üdülőhelyei, az új, óceánjáró hajók kategóriában” – nyilatkozta Hermann Elger, a Forbes Travel Guide vezérigazgatója. „Az ellenőreink inkognitóban végzett körültekintő tesztelései során a Celebrity valamennyi alkalommal teljesítette a Forbes Travel Guide által támasztott minőségi követelményeket. A Celebrity hajói olyan élményeket kínálnak a vendégeknek, amelyek a legjobb szárazföldi szálláshelyekkel vetekednek.”

A flotta öt „tengeri üdülőhely” hajója szerzett Star Award minősítést: a Celebrity Apex, a Celebrity Edge, a Celebrity Flora, a Celebrity Millennium és a Celebrity Summit. A társaság 15 óceánjáróból álló flottájának további hajóit a következő évben értékelik, a galapagosi útvonalon hajózó kisebbek kivételével.


„A Celebrity Cruisesnál mindig a csillagok felé törekszünk... Hihetetlen megtiszteltetés a Forbes Travel Guide csapatától, hogy többszörös Star Award minősítést kaptunk. Ez fontos elismerése és megerősítése annak, hogy vendégeink valóban a világ legjobb úszó szállodáiban hajóznak a világ legjobb helyei felé” – mondta Lisa Lutoff-Perlo, a Celebrity Cruises elnök-vezérigazgatója. 


A Celebrity Cruises egyéni és csoportos hajóútjai a magyarországi vezérképviseletnél foglalhatók, utóbbiak esetében akár magyar nyelvű idegenvezetővel.