"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Elfelejthetjük a púdert és a korrektort! Itt a megoldás!

A legtöbb nő álma kipihent bőrrel ébredni, amin nem láthatók az öregedés jelei. A forradalmi 4D Hyaluron krémmel ez lehetséges! (x)

Szakértők állítják, a 4D Hyaluron krém két hét rendszeres használata után bőrünk frissebb, feszesebb és bársonyosabb lesz. Akár több évet letagadhatunk korunkból. Tényleg lehetséges, hogy ne azzal kezdődjön minden reggel, hogy hogyan tudnánk elrejteni a fáradtság nyomait, vagy a bőrhibákat? Utánajártunk!

 

A feszes és fiatalosabb bőr titka

 

A 4D Hyaluron krém hatékonyan kisimítja a ráncokat, valamint a szem és száj körüli, valamint homlokon lévő finom vonalakat, amelyeket 30 éves kor felett már szinte lehetetlen elkerülni. A 100 százalékban természetes krém gondoskodik, hogy a bőr jól hidratált legyen és megakadályozza annak kiszáradását. Amellett, hogy reggel és este is használhatja, sminkalapnak is tökéletes. Felejtse el a sok púdert és az arc minden egyenetlenségének bosszantó elfedését egy korrektorral, ami csak tovább ront a bőr állapotán. Kényeztesse magát a legjobb összetevőkkel, amelyek a 4D Hyaluron krémben találhatók, és már néhány hét használat után a bőre hibátlan, fiatalos és ragyogó lesz. A púder és korrektor pedig a múlté lesz.

 

Miért imádjuk ezt a krémet?

 

Visszaadja a bőr frissességét és fiatalos megjelenését, valamint kiválóan kisimítja a ráncokat. Mandulaolajat tartalmaz, amely természetes módon táplálja a bőrsejteket, serkenti a működésüket és ezzel javítja a bőr struktúráját, valamint gondoskodik az egyenletes tónusáról. Nem lesz szüksége nappali és éjszakai krémre vagy még egy szemránckrémre, mivel a 4D Hyaluron egész napon át tartó intenzív ápolást biztosít, és csökkenti a szem alatti sötét karikákat is. A krém csak bevált és kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, amelyeknek hatása valóban látható a bőrön.

Ezeknek a nagyszerű hatásoknak köszönhetően azt is tapasztalni fogja, hogy az arcbőrre már nem kell púdert és korrektort használni, az arc egységes megjelenésű, ragyogó színű és friss lesz.

 

Hogyan működik?

 

A Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémben lévő hatóanyagok mikromolekuláris tömegei a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak be, így a sejtközi membránok biotikus hatásával belülről kifelé töltik fel a ráncokat. Utóbbival biztosítják a természetes „botox-szerű” hatást és a bőr fiatalos megjelenését. A szabadalmaztatott, tesztelt összetevőket tartalmazó 4D Hyaluron formula serkenti a felhám természetes megújulási folyamatát, a hatóanyagok ideális kombinációja pedig védi a bőrt a káros külső hatásoktól, így a 4D Hyaluron krém rendszeres használatával feszes és ragyogó lesz. A Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krém 2 hetes használata előtt és után:

 

Most különleges kedvezménnyel!

 

Próbálja ki, most 15% kedvezménnyel! Használja a kódot: FEMME15 és szerezze be a 4D Hyaluron ránctalanító krémet a lehető legalacsonyabb áron. A rendelést leadhatja a 061 999 5353-as telefonszámon vagy a www.luxfactor.com oldalon.

 

Ön is szeretné kipróbálni a legjobb Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet, de nem bízik az online rendelésekben? Ne aggódjon, mert a Lux-Factor annyira biztos terméke minőségében, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállal, ha a termékkel nem lenne elégedett. A termékeket most akciós áron, kedvezménnyel rendelheti meg a www.luxfactor.com oldalon vagy a 061 999 5353-as telefonszámon.

Horváth Éva a 4D Hyaluron krémről: „Nem csak a nyári nap, hanem az őszi-téli hideg és főleg a szél szárítja az arcbőrömet. Én csak előkapom a bevált arckrémemet, és láss csodát, a Lux-Factor 4D HYALURON ránctalanító krém simává, pihe-puhává varázsolja a bőrömet.”