"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Mi érik a kisebb pincékben?

Minőségi borválogatás a belvárosban: borfesztivál az Erzsébet téren

A Time for Wine nem egy borfesztivál a sok közül, hanem az a rendezvény, amely a kisebb, minőségi, ám még ismeretlen pincészeteket, valamint a méltán népszerű finom borok készítőit fogja össze egy hangulatos, ingyenes, belvárosi rendezvényen. A május 31 és június 3 közötti fesztiválon a legismertebb és kevésbé ismert, ám annál figyelemreméltóbb pincészetek egyaránt kiállítják boraikat. A minőségről szóló találkozás az Akvárium Klub parkjában történik.

 

 

A fesztiválon most közösen kapcsolódhatnak ki a pincészetek, a gasztronómia legfontosabb döntéshozói, valamint a közönség. A szerevezők a négynapos rendezvényen ugyanis minőségi borválogatást készítenek az igazán ínyenceknek, ahol a népszerű borászok termékei és azoknak a pincéknek a különleges tételei mutatkoznak be, akik önerőből nem jutnak el a nagyközönségig.

 

A belváros szívében, az Akvárium Klub parkjában egy olyan oázis létesül, ahova akár munka után is betérhetnek a vendégek egy finom rozéra vagy egy laza beszélgetésre a bor készítőjével.

A családias hangulatú fesztivál elsősorban a kísérletezésről, az új ízek megismeréséről szól.

 

A helyszínen 20 borász állítja ki finomságait, különlegességeit. A hajnal 2 óráig nyitva tartó rendezvény kínálatából a borokhoz illő sajtok, desszertek, egytálételek és persze az élőzene sem hiányzik majd.

 

Helyszín: Erzsébet tér, Akvárium fölötti park

Időpont: május 31-június 3.

Belépő: díjtalan (pohárdíj ellenében a vendégek visszaváltható üvegpohárból élvezhetik az ízeket)

 

Kiállító pincészetek: Gere Attila, Csillagvölgyi, Bock, Gere Tamás és Zsolt, Günzer Tamás, Mészáros, Merfelsz, Eszterbauer, Rókusfalvy, Figula, Kővirág, Pócz, Frittman, Ludányi, Lisicza, Gróf Buttler, Csutorás, Hagymási, Thummerer, Füleky, Patricius