"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Jégvarázs Bécsben

Bécsben a Rathausplatz és a park nagy részét ismét a jég és a korcsolyázók birtokolják. Az élmény mesés!

A bécsi városháza előtt most több ezer négyzetméteres jégfelületen korcsolyázhatnak a téli sportok szerelmesei. Miután a korcsolyacipők lekerülnek, a téli parkban gyerekprogramok, kulináris élvezetek várják a látogatókat.

 

 

A Rathaus és a Ring mellett két nagy jégpályát hűtöttek le, ezek összeköttetésben állnak azzal a több mint 400 méteres hosszú ösvénnyel, amely változatos kanyarokkal íveli át a Südpark-ot. Ehhez jön még a Nordpark csaknem 190 méteres jégpályája. Három nagy kanyarral mindkét parkrész romantikus utakon járható be este 10 óráig. A Rathausplatz előtti nagy jégpálya igazán romantikus, az utóbbi években szigorú egyenes vonalak helyett kerek ívek dominálnak.

 

A sportolási lehetőségek közül a curling sem hiányozhat. A 2010-es szezon óta a www.wienereistraum.com alatt online is lehet a curling pályára jelentkezni.

 

A jégpályát csakúgy, mint a budapesti nővérét, számos kulturális intézmény övezi. Érdeklődéstől és hangulattól függően választhatunk múzeumi és zenei programok közül.