"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Valentin napi páros

Tizenötödik alkalommal rendezik meg a Valentin napi páros teniszversenyt február 16-án a Tabáni Tenisz Centerben.

A "Szeressük egymást, gyerekek" jelszóval meghirdetett, jövő szombaton fél 9-kor kezdődő eseményen a hagyományoknak megfelelően ismét a politikusok, a sztármenedzserek, az újságírók válogatottja, valamint a művészek és a sportolók közös csapata méri össze tenisztudását.

 

 

A torna fővédnöke György István, Budapest főpolgármester-helyettese, a versenyigazgatói posztot pedig Markovits László, a Vasas elnöke fogja betölteni.

 

A politikusok csapatában - a hagyományoknak megfelelően - ezúttal is egyaránt helyet kapnak a kormánypárt és ellenzék képviselői, ütőt ragad többek között Pintér Sándor belügyminiszter, Stumpf István alkotmánybíró, Fazakas Szabolcs európai parlamenti képviselő, valamint Szűcs Lajos (Fidesz), a Magyar Tenisz Szövetség elnöke. A hagyományoknak megfelelően őket erősíti Temesvári Andrea, a Roland Garros volt páros bajnoka is.

 

A sztármenedzserek kapitánya Hajas László mesterfodrász lesz, s a csapatban helyet kap még az exminiszter Kiss Elemér is. A művészek-sportolók együttesénél többek között pályára lép Ihász Kálmán és Sebők Vilmos korábbi válogatott labdarúgó. A címvédő, s egyben eddig a legtöbbször - kilencszer - diadalmaskodott újságíróknál pedig olyan népszerű médiaszemélyiségek alkotják a csapatot, mint B. Tóth László, Egri János vagy Szellő István.

 

A rendezvény idén is karitatív jellegű, a szervezők a bevételből ezúttal a Magyar Speciális Olimpia Szövetség labdarúgó szakágát támogatják majd. (MTI)