"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Belépő egy exkluzív világba

Egy modern nő millió dolgot tud és tesz egyszerre - miért ne lenne képes ugyanerre a kártyája is?

Nem ismerek olyan nőt, aki ne szeretné, ha bókolnak neki. A dicséretekből aztán sokszor úgy tűnik, hogy ha egy nő ragyog, annak két oka lehet: egy új csúcskozmetikum vagy egy új szerelem. „De jól nézel ki, áruld el, mit használsz?”, „Nagyon csillog a szemed! Csak nem új szerelem szökött az életedbe?” - és már kíváncsian várják a részleteket, hogyan tud egy krém bababőrt varázsolni, vagy suttogva kérdezik, titkos viszonyt folytatok-e egy sármos ismeretlennel. Ilyenkor talán titokzatosan hallgatnom kellene, de valójában nincs szó semmilyen rejtélyről: ami megváltoztatta a mindennapjaimat, a CIB MasterCard Gold kártyám.

 

 

 

Megkülönböztetett figyelmet, kivételes ajánlatokat, megbízható segítséget jelent: minden nő megérdemelné, hogy így kényeztessék. Feledteti a zsúfolt napok idegességét, így hála a kártyával járó előnyöknek, csak azzal foglalkozom, ami számomra valóban fontos. A CIB-bel nem csak azt érzem, hogy jó helyre került a pénzem, de azt is, hogy a CIB Gold kártya arra vigyáz, ami a legértékesebb: az időre, hogy azokkal legyek, akik számomra a legdrágábbak.

 

Szinte törvényszerű, hogy amikor azt hiszem, időben elintéztem mindent, ezernyi váratlan dolog jön közbe és borítja fel a terveket. Mint tegnap. Az indítás remek volt: előző este be tudtam fejezni a gyerek gombajelmezét az iskolai előadásra, sikerült áttennem egy megbeszélést, hogy lássam is majd, hogyan táncol benne, az esti születésnapra megszerveztük a cateringet, sőt ez idáig titokban tudtam tartani a meglepetés utazást. Máskor rettegve gondoltam arra, hogy a napot a bankban kezdem. Most a bűvös szó a CIB Gold kártya. Már azt sem tudom, mikor van csúcsidő, és észre sem veszem, mekkora a tömeg, mert a kártya megkímél a sorban állástól, a várakozástól, és főleg a rengeteg stressztől, ami ezzel jár. Az így nyert idő és kényelem valóban megfizethetetlen, arról nem is beszélve, hogy rendesen odaértem az előadásra, és gondtalanul figyelhettem gombagyerekemet.

 

Míg azonban engem az anyai büszkeség, addig a lakásunk előterét a víz árasztotta el. Az újonnan beüzemelt vízmelegítőből szökőkútként spriccelt. Most mondjuk le a vendégséget, vagy kérjük meg, hogy mindenki hozzon magával búvárruhát? A Gold kártya viszont vonalat adott az őrangyalunkhoz: a háztartási asszisztencia munkatársa segített szakembert találni, és közben még abban is tudott segíteni, hogy melyik kart kell elzárni. Hála a CIB-nek, a lakás nem változott akváriummá. Sőt, ha esetleg a kétségbeeséstől az ájulás kerülgetett volna, a CIB kártyámmal felhívhattam volna az Orvosi Asszisztencia szolgáltatást, ahol egy szakorvost azonnal segítséget nyújtott volna.

 

Ő az ideális asszisztens: mindig segítőkész, tudja, mi a teendő, és éjjel-nappal számíthatok rá. Annyi mindent, amit a kártya tud, én nem tudnék fejben tartani: orvos, szakember, szerelő, autókölcsönző, biztosító, és még mi minden, amire a mindennapokban szükség van. Ráadásul olyan is, mint egy álombarátnő: ismeri az ízlésemet, elkísér vásárolni, tudja, hol kaphatok exkluzív kedvezményeket, és kapcsolatban van a hazai gourmet- és divatvilág kiválóságaival. A CIB MasterCard Gold varázskártya a mindennapokra. Hagyja magát elbűvölni. (x)