"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Elárult szavak

Krimit írt az Élet és Irodalom angol hidegvérű publicistája, ám egyúttal tomboló szerelmi történetet is elmesél a klasszikus műfaj szabályai között.

Az ínyencek ritka különlegességként tartják számon a szerző New Yorkba zárva című első könyvét, melyhez hasonlóan ezúttal is hihetetlenül izgalmasak a párbeszédek. Az epikai hitelességen túl a lüktető szerkesztés, a leleményes meseszövés is igazi jutalom az olvasónak. Nem kell ismerősnek lenni a Király utcai romkocsmák éjszakai figurái között, a Szent István körútig sem kell eljutni, hogy beleélhessük magunkat az itt-ott misztikusan sejtelmes, de közben mindvégig kristálytiszta logikával    teremtett világba. Félix és Edit áldatlan viaskodásai, félreértései, érzelmi ámokfutásai, a halálosan veszélyes bonyodalmak azért is döbbenetesek, mert rájöhetünk: nagyon is közel állnak hétköznapi életünkhöz.
(Scolar)