"Ajándékozni boldogság, válasszunk olyat, amit csak mi adhatunk."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Kivételes figyelem – különleges ajándék

Ajándékozni boldogság, válasszunk olyat, amit csak mi adhatunk.

Fűszeres fenyőillat, gyertyafény, karácsonyi dallamok és a fa alatt egy gyönyörű szalaggal átkötött csomag. Előtte pedig az évente gondot okozó kérdés: mit rejtsen az ajándékdoboz?

 

 

Ajándék nőknek

 

A nők titkos vágyait majdnem lehetetlen kitalálni. Mégis, újra meg újra muszáj megpróbálkoznunk vele. Gyakran ők maguk segítenek, csak ügyesen kell fülelni az elejtett megjegyzésekre, elengedett sóhajokra. Ugyanakkor az ajándék nem puszta tárgy, amellyel örömet szerzünk, de üzenet is: megsúgjuk vele, mit gondolunk róla, milyennek látjuk őt. A nők mindent értelmeznek. Még azt is, amit nem jelnek szánunk, ami mögött nem áll hátsó gondolat. Jobb hát, ha résen vagyunk: jól gondoljuk át, mit adunk, vagyis üzenünk egy hölgynek.

A háztartási gépekkel, szakácskönyvekkel ezért jó, ha óvatosan bánunk! Csak akkor vegyünk ilyesmit, ha az illetőnek valóban szenvedélye a főzés vagy a takarítás, mert lehet, hogy célzásnak veszi. A ruha szintén veszélyes terület, ügyes kerülő út a kiegészítő: egy szép selyemsál, egy öv vagy hajbavaló nem okozhat bajt – és akkor még nem is beszéltünk az ékszerről, amely minden esetben adu-ász.

 

Armani - szemhéjárnyaló és pirosító egyben Lancome - szemceruza és szempillaspirál YSL - tartós rúzsok

 

Üzend azt az ajándékoddal, hogy igazi nőnek látod: adj olyasmit, amitől még szebb lehet. Ezért örök érvényű jó megoldás a kozmetikum: nincs a világon nő, aki ne szeretné kenegetni, festegetni, kényeztetni magát. Még ha nem sminkel is, egy finom bőrápoló vagy tisztálkodó szernek szinte biztosan örülni fog.

 

Ugyanakkor az olyan apróságokra is érdemes figyelni, mit gondol szerettünk az élet olyan  kellemetlen válejáróiról, mint a szemüveg. Szereti a különböző stílusú kereteket váltogati? Vagy épp szenved tőle? Mindkettőre lehet megoldás, az utóbbira például egy lézeres kezelés az Optimum Látásjavító Lézerközpontban, hiszen az egészség is lehet ajándék!

 

Maga a beavatkozás csupán néhány percet vesz igénybe. Lényege, hogy a számítógép által vezérelt, úgynevezett excimer lézer a szaruhártya anyagából elpárologtatja a vizsgálatok alapján megtervezett szövetmennyiséget. Így átalakul a szaruhártya formája, a kívánt mértékben megváltozik a szem törőereje, és helyreáll a látás élessége. A látásjavítással a szaruhártya vastagságától függően +6 és –12 dioptria közé eső fénytörési rendellenességet tudnak kezelni, és a rövid- és távollátás mellett a belső szemtengelyferdülés, vagyis az asztigmia is korrigálható ily módon.

 

Meglepetés férfiaknak

 

Ajándékozás szempontjából a férfiak még a nőknél is keményebb diók. Ők ugyanis nem gondolkoznak annyit önmagukon, vágyaikon, mint a nők. Hobbijuk, stílusuk, kedvteléseik, mániáik viszont lehetnek, amelyek megkönnyíthetik az ajándékozó dolgát. Van aki, a design rabja, van, aki a gasztronómiára esküszik, más gyűjt vagy sportol.

 

 

A mai kor úriemberei az élet minden területén a minőséget keresik. Akkor is, amikor öltönyt választanak, akkor is, amikor utazást fizetnek be és akkor is, amikor barátaikkal meginnának egy jó italt. Erre pedig tökéletes választás a Jack Daniel’s család úriembereknek készülő páratlan whiskey-je, a Gentleman Jack. A Gentleman Jack egyedi ízét, különlegességét az adja, hogy a hordós érlelés után még egyszer faszénen csöpögtetik át. Így a világ egyetlen kétszeres faszenes lágyítású whiskey-jévé válik az aranyló nedű. A Gentleman Jack testessége gyümölcs és fűszerek zamatával keveredik, utóíze selymes, meleg és kellemes, a 21. századi gentlemanek poharába való.

 

 

 

Persze vannak tárgyak, amelyeket a férfiak egyszerűen csak szeretnek, gyakran nehéz megállapítani, miért, de szeretik. Ilyenek az elektronikai kütyük mellett a kések, órák, tollak.

 Neo-Classique President alapú toll LG táblagép és okostelefon S. T. Dupont L2-es mintájára készült öngyújtó

 

 

A kö zös öröm

 

A legszebb meglepetés azonban sokszor az, amikor magunkat is becsempésszük az ajándékba. Egy páros vagy családi színház-, koncert- vagy netalán repülőjegy azt üzeni, számunkra a legfontosabb a közösen eltöltött idő.

 
A Cirque du Soleil Michael Jackson
The Immortal show-ját
csak kétszer láthatjuk Magyarországon:
2013. február 5-én és 6-án.
A Celebrity Cruises hajóútjai
Magyarországról is elérhetőek, helyet az rccl.hu oldalon foglalhatunk.

La femme La femme cikke 2012. december
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.