"Szeretnél képben lenni a magyar design világban? Első kézből beszerezni minőségi, válogatott portékákat."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Mártózz meg a designban!

Szeretnél képben lenni a magyar design világban? Első kézből beszerezni minőségi, válogatott portékákat.

Jó lenne találkozni a tervezőkkel? A nyugati passzázsok hangulatát kínálja a DiP Design Passage, az első közösségi alapon szerveződő design vásár. Az egész napos (11-19 óráig tartó) program első alkalommal 2013. június 16-án kerül megrendezésre a megújult Gödör Klubnak is helyet adó Central Passage-ban (1061 Király u. 8.).

 

 

 

A Deák tértől néhány lépésnyire a Király utcából nyíló fedett passzázs ideális helyszín egy művészeti vásár számára könnyű megközelíthetősége és az időjárás viszontagságaitól való védettsége miatt egyaránt. Könnyedén útba ejthető, akár délelőtti piacozásra, akár ebéd utáni lazításra.

 

Budapest legújabb design vására alulról szerveződően, a tervezők kezdeményezésére és aktív közreműködésével jött létre. A Design Passage válogatott alkotók színvonalas portékáival várja az érdeklődőket. A színes kínálatban ruhák, ékszerek és egyéb kiegészítők, grafikák, fotók, lakberendezési tárgyak illetve játékok is megtalálhatók lesznek.

 

A közösségi szemléletű szervezés megalapozza a barátságos, közvetlen hangulatot, a koncepció fontos eleme, hogy lehetőség legyen a kiállítók és vásárlók közötti valódi kapcsolat kialakítására. Nem hidegen csillogó üzletek zárt vitrinjei mögött sorakoznak a tárgyak és a tervezők is sokkal többé válnak cédulákra írt neveknél. Hangsúlyos elem a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás gondolatának támogatása a vásár teljes szervezése során. A DiP közvetlen kapcsolatot, élő környezetet, kulisszatitkokat és mindenekelőtt egy igazán jó hangulatú programot kínál.

 

A tikkasztó hőségben is hűvös, de esős időben is védett, teljes egészében fedett passzázsban délután kettőtől a Cellux Csoport tart kreatív foglalkozást, ahol kicsik és nagyok egyaránt kiélhetik kreativitásukat. A hangulatot a lüktető belváros atmoszférája, kellemes zene, tarka bazári hangulat és a megújult Gödör Klub garantálja!

 

Fotó: Soós Andrea

La femme La femme cikke 2013. május
címkék:
Divat | Vásár
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.