"Ki tekinthető tehetségesnek? S hogyan hasonlítható össze két tehetség? Az összevetés azonos szakmai területen belül sem magától értetődő."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Milyen szempontok alapján zajlik az értékelés?

Ki tekinthető tehetségesnek? S hogyan hasonlítható össze két tehetség? Az összevetés azonos szakmai területen belül sem magától értetődő.

A jelentkezések értékelése előre meghatározott szempontok alapján történik. A végső értékelés a La femme által felkért grémium kezében van. Ők a zsűri. Ők azok, akik az egyes pályázatokat megismerve értékelik és döntenek a leginspirálóbb, legbátrabb példaképekről. A La femme különszámában bemutatásra kerülő 25 példaképről a zsűritagok döntenek. Az értékelés az alábbi szempontok alapján történik.

 

Bátorság – kifejezi a jelölt újrakezdéshez, változtatáshoz, a régi tevékenység elhagyásához és az új területen megcélzott eredmények eléréséhez nélkülözhetetlen személyiségjegyeinek meglétét;

 

Társadalmi hasznosság – amely a közösség értékrendjének, normáinak, „lelki egészségének”, gondolkodásának, fejlődésének, életminőségének, jövőjének, Magyarország nemzetközi megítélésének, hírnevének pozitív befolyásolási képességét mutatja;

 

Újítóerő – a megvalósítás képességével párosuló alkotó kreativitás és a tömegirányzattól való különbözőséget kifejező minőségi jellemző;

 

Ösztönző erő – másokat kiemelkedő teljesítményre ösztönzés, a teljesítmény láthatóvá tételének képességére, a jelölt karizmájára, kisugárzására.

 

A jelentkezés 2015. szeptemberében lezárult!

La femme La femme cikke 2015. január
címkék:
Karrier
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.