"Neves díjat kapott a világ egyik legismertebb hajótársasága."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Csillagos óceánjárók

Neves díjat kapott a világ egyik legismertebb hajótársasága.

A Celebrity Cruises lett az első hajótársaság, amely elnyerte a Forbes Travel Guide Star Award díját, amely az egyetlen globális, független minősítési rendszer a luxusszállodák, éttermek, gyógyfürdők és immáron az óceáni hajózás számára. A listát több mint hatvan éve állítják össze, idén a világ hat kontinensének 1953 turisztikai szolgáltatója került fel rá, köztük hat magyarországi szálloda.


„A Celebrity hajói a világ első csillaggal minősített üdülőhelyei, az új, óceánjáró hajók kategóriában” – nyilatkozta Hermann Elger, a Forbes Travel Guide vezérigazgatója. „Az ellenőreink inkognitóban végzett körültekintő tesztelései során a Celebrity valamennyi alkalommal teljesítette a Forbes Travel Guide által támasztott minőségi követelményeket. A Celebrity hajói olyan élményeket kínálnak a vendégeknek, amelyek a legjobb szárazföldi szálláshelyekkel vetekednek.”

A flotta öt „tengeri üdülőhely” hajója szerzett Star Award minősítést: a Celebrity Apex, a Celebrity Edge, a Celebrity Flora, a Celebrity Millennium és a Celebrity Summit. A társaság 15 óceánjáróból álló flottájának további hajóit a következő évben értékelik, a galapagosi útvonalon hajózó kisebbek kivételével.


„A Celebrity Cruisesnál mindig a csillagok felé törekszünk... Hihetetlen megtiszteltetés a Forbes Travel Guide csapatától, hogy többszörös Star Award minősítést kaptunk. Ez fontos elismerése és megerősítése annak, hogy vendégeink valóban a világ legjobb úszó szállodáiban hajóznak a világ legjobb helyei felé” – mondta Lisa Lutoff-Perlo, a Celebrity Cruises elnök-vezérigazgatója. 


A Celebrity Cruises egyéni és csoportos hajóútjai a magyarországi vezérképviseletnél foglalhatók, utóbbiak esetében akár magyar nyelvű idegenvezetővel.

La femme La femme cikke 2023. március
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.