"Víz, víz, víz – divatbemutató, ART6 kultúrkuckó, zene, vásár, kóstolók a Dunakanyarban."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Merülj el benne!

Víz, víz, víz – divatbemutató, ART6 kultúrkuckó, zene, vásár, kóstolók a Dunakanyarban.

A sikeres előző bemutatkozások után, 2013. május 11-én szombaton, negyedik alkalommal kerül megrendezésre az ART6 májusi rendezvénye, szószerint és tágabb értelemben is az őszi "TŰZ" után a "VÍZ" körül. A Dunakanyarban és Budapesten élő alkotók, művészek, baráti összefogásából immár 30-35 kiállító mutatja be és kínálja sokszínű munkáit, a megszokott fővárosi design piacok hangulatától eltérően idilli, otthonos, vidéki, Duna menti környezetben, Pilismaróton.

 

 

A vásár ideje alatt különböző programok színesítik a napot. Lesz divatbemutató, ART6 kuckó - irodalmi és grafikai bemutatkozások, kiállítások. Számíthatunk gyerekprogramokra, este koncertre, és minden féle finomságra.

 

 

Az ART6 - alkotókból, művészekből álló csapat 2011-ben szerveződött baráti kezdeményezésként, hogy egy privát, Duna menti környezetben közelebb hozza a részben ott élő alkotókat, művészeket, designereket a Dunakanyar környékbeli lakókkal, és hogy elcsábítsa a budapestieket és vidékieket a megszokott designvásárok és bemutatók közegéből egy kellemes kirándulásra.

La femme La femme cikke 2013. május
címkék:
Design | Divat | Művészet | Ékszer
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.