"Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Sikereiről és a La femme-ról mesélt Al Ghaoui Hesna riporter, külpolitikai újságíró!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Egy álom beteljesülése

Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Sikereiről és a La femme-ról mesélt Al Ghaoui Hesna riporter, külpolitikai újságíró!

Öt évvel ezelőtt még a hírek világában éltem, és ha nem éppen valamilyen háborús zónában jártam, akkor a newsroomban, számítógép előtt szerkesztettem a Panoráma és az M1 Híradó külpolitikai híreit. Bár a munkám már akkor is rendkívül izgalmas volt, akkor még csak álmodoztam arról, hogy egyszer saját műsorom lehet, amelyben nem csupán néhány perces riport erejéig mutathatom be a számomra legfontosabb témákat, legizgalmasabb interjúalanyokat, hanem sokkal mélyebbre áshatok.

 


 És két évvel ezelőtt valóra vált ez az álmom a Bábellel, amelynek hála, olyan elképesztő emberi sorsokkal találkozhattam a forgatások során, amelyekből rengeteget tanulhattam is, kitartásról, alázatról, kreativitásról. És a sors nemcsak különböző szakmai lehetőségekkel és díjakkal jutalmazott az elmúlt öt évben, hanem a magánéletemben is kaptam két nagy ajándékot: egy afganisztáni forgatás során megismerkedtem a párommal, aki szintén magyar sajtósként utazott ki, és azóta a férjem lett, és nemrég megszületett a kislányunk, Neda is. De nemcsak vele bővült a család: a nővéremként felnövő nagynénémnek egy, a húgomnak pedig két kislánya született, úgyhogy valóra vált a szüleim álma, és igazi bölcsihangulat uralkodik, amikor mind összegyűlünk náluk.

 

Így hát bátran kijelenthetem, hogy életem eddigi legszebb öt évét tudhatom magam mögött, amelyben több új, érdekes lehetőséget kaptam a munkámon kívül is – például a La Femme-tól. Hiszen tavaly az a megtiszteltetés ért, hogy felkértek mentornak az „50 tehetséges magyar fiatal” programba, ahol egy egészen kivételes fiatalember került a „szárnyaim

5 ÉVES A LA FEMME
"A La femme egyedülálló a hazai piacon: nemcsak értéket közvetít, de teremt is."
alá” – Vásárhelyi Dávid, aki már 17 évesen saját hírportált fejlesztett ki. Ezért is tartom a La femme-ot egyedülállónak a hazai piacon: nemcsak értéket közvetít, hanem teremt is. Ezért gondolom azt, hogy öt év múlva még több ilyen értékteremtő kezdeményezéssel büszkélkedhet majd a lap, az ország legtehetségesebb és legsikeresebb szakembereinek a támogatásával.

La femme La femme cikke 2014. június
címkék:
Karrier | Televízió
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.