"Ismerje meg a világunkat formáló izgalmas folyamatokat, gondolatokat, innovációkat és lehetséges fenyegetéseket. Azokat, amelyek bolygónk, az emberiség vagy akár szűkebb életterünk..."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

A jövő elkezdődött!


Ismerje meg a világunkat formáló izgalmas folyamatokat, gondolatokat, innovációkat és lehetséges fenyegetéseket! Azokat, amelyek bolygónk, az emberiség vagy akár szűkebb életterünk közeljövőjét meghatározzák.

Kapható országszerte a kiemelt újságárusoknál.

 
" Az emberiség előtt az a kihívás áll, le tud-e fektetni morális alapvetéseket ahhoz, hogy a technikai változások ne forduljanak ellenünk, a digitális világban hozzáférhető adatainkkal senki se élhessen vissza. "
Al Ghaoui Hesna
 
" Úgy is lehet dolgozni a világ boldogulásán, hogy magunkon kezdjük el. Fontos lenne, hogy ne az ostobák diktálják a tempót, hanem azokra az emberekre figyeljen a többségi társadalom, akik bölcsebbek az átlagosnál. "
Balanyai Bibiána
 
" Az Információs Kor fergeteges boldogságparádéjában az találja meg a valódi boldogságát, aki megtartja a józan eszét, és nem hiszi el, hogy egy érintőképernyő megoldja a problémáját. "
Tari Annamária
 
" Sokan hívják ezt „negyedik ipari forradalomnak”, de talán nem szakmai sovinizmusból ered a meggyőződésem, hogy az informatikai forradalom jelentősége nagyobb, mint az ipari forradalom eddigi összes fejezete együttvéve. "
Bojár Gábor
 
" Tudatosságot várok… Ez nem környezetvédelem: ez teremtésvédelem. Azt gondolom, Valakitől kaptuk a Földet. Miért ne fejeznénk ki a hálánkat azzal, hogy vigyázunk rá? "
Balogh Zoltán
 
" Színház, zene, ének, közönség tíz-húsz év múlva is lesz! Ha egy vagy több ember valamit csinál, ami élőben történik, és azt többen is megnézik, annak a varázsa, az izgalma, a csodája sosem fog elmúlni. "
Péterfy Bori
 
" A technika és a tudomány fejlődése rendkívüli mértékben felgyorsult a világban. Olyan új találmányok érkeznek sorozatban, amelyekkel még tíz évvel ezelőtt sem számolt senki. "
Nógrádi György
 
" Adott az esély, hogy a mainál tartalmasabban élhessünk – de a lehetőséggel élni is kell, hiszen már most is látunk sok olyan kihívást, amelyekre helyes válaszokat kell tudnunk adni, hogy tényleg jobb és szebb legyen a világ. "
Beck György
 
" A jövőben az egyik legnagyobb változást az oktatástól várom, a technika fejlődése miatt. Hiszen a technológia a mindennapjaink legtermészetesebb részévé válik minden területen, ehhez pedig nélkülözhetetlen lesz a tágabb tudás. "
Polgár Judit
 
" A változás sokakat félelemmel tölt el, mert bizonytalansággal jár, de aki nem változik, az megreked, és lemarad. Ezért, ha sikerre vágyunk, nyitottnak kell lennünk az új dolgokra, és törekedni kell a változásra. "
Gerendai Károly
 
" Ha üzenetet fogalmaznék meg a jövőt alakító generációnak, az nagyon egyszerű: maguknak csinálják a jövőt, nem nekünk. "
Dr. Zacher Gábor
 
" A világ nagy változásai közül a technológiai ütemváltás lesz a legradikálisabb. Annak következtében ezerszám jönnek létre olyan foglalkozások, amilyenek eddig nem léteztek. A jövőben a változás lesz maga az állandóság. "
Csepreghy Nándor
 
" A jövő mindig pozitív, mert ismeretlen, és mert alakítható. A múltat csak meghamisítani tudjuk, a jövőt formázni. Aki azonban a múltat nem becsüli, vagy meghamisítja, az elvesztette a jövőt. "
Ungvári Tamás
 
" Szeretném, hogy a jövőben is legyen olyan munka, olyan érték, ami ráfordított időt, munka iránti szeretetet jelez. Ha ezek elvesznek, akkor cserélhető világban fogunk élni, ahol pillanatok alatt idejétmúlt lesz minden. "
Rost Andrea
 
" A jövő kérdéseire adható válaszok a múltban keresendők. Magyarország akkor volt sikeres, amikor nem szégyellett tanulni az előrébb tartóktól. Amikor elég bátor volt, hogy a másutt összegyűlt tudáshoz saját innovációt adjon hozzá. "
Böszörményi Nagy Gergely
 
" A jövőt illetően fontosnak tartom hangsúlyozni a mai fiatalok felelősségét. Ebből kifolyólag szem előtt kell tartanunk, hogy a tehetség olyan érték, amit folyamatosan gondozni kell, semmiképp sem szabad hagyni, hogy elkallódjon. "
Csomai Kamilla
 
" A tehetség és a tudás nem maradhat észrevétlen. Buktatók mindig voltak és lesznek is, de kellő szorgalommal és kitartással elérhetjük a célunkat. A jövő határtalan lehetőségeket rejt, és mi döntjük el, mi lesz a jövőnkkel. "
Zsédenyi Adrienn
 
" Ha a közösségben úgy építkezünk, hogy figyelembe vesszük a másikat, és nem adunk teret az igénytelenségnek a munkában, egy jobb jövő alapjait tettük le. "
Dr. Erőss Loránd
 
" A tudomány fejlődése, a társadalomtudományokat is ideértve, igen hatékony eszközöket ad a kezünkbe. Rajtunk múlik, jól tudunk-e élni ezekkel. "
Lovász László
Érdekli a jövő ismerőseit?
Ossza meg velük!